Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

пред 4 дена - Локално

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина,...

Каминоџијата му рекол на цариникот дека носи слатки – Кога ја подигнал цирадата видел оружје за ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА

пред 4 дена - Reporter.mk

Цариниците во текот на ноќта меѓу 20 и 21 април 2017 година, на влезот на граничниот премин Градина спречија обид за криумчарење на голема количниа на оружје, муниција сокреини во еден камион. Вкупно се...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

пред 4 дена - A1on

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина,...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

пред 4 дена - Курир

Како што се наведува во соооштението на Управата за царина, ноќеска биле откриени вкупно 80 цевки за воздушна пушка „Гризли 83-2“ со калибар од 5,5 милиметри и „Гризли стрикер“ со калибар од 4,5 милиметри,...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

пред 4 дена - +Инфо

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина,...

На царина рекол дека пренесува слатки а всушност имал полн камион оружје

пред 4 дена - Прес 24

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина,...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

пред 4 дена - Република

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина,...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

пред 4 дена - Слободна Македонија

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина,...

Камионџијата рекол дека превезува слатки: Цариник рутински ја кренал церадата и сфатил дека се спрема Трета светска војна!

пред 4 дена - Сител

Српски цариници за време на ноќната смена помеѓу 20. и 21. април на граничниот премин Градина спречиле обид за криумчарење на голема количина оружје и муниција сокриени во камион. Како што се наведува...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

пред 4 дена - Сител

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина,...

КЛИКНИ
kariera.mk