Без струја неколку села и ресторани

пред 7 дена - +Инфо

Без струја, поради закажани тејнички зафати, утре, во недела и во понеделник ќе останат неколку села и објекти: Утре од 06.20 до 08 часот струја ќе немаат селата Дивље, Живиње, Сушица и Долно, Средно и...

Денеска без струја …

пред 7 дена - Слободна Македонија

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош денеска од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без...

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

пред една недела - Лидер

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

пред една недела - Локално

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

пред една недела - Канал 5

Во периодот од 9 до 11 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Кичевска“, а од 9 до 12 часот дел од корисниците од селото Љубанци. Од 11 до 13 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од...

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

пред една недела - A1on

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Делови од повеќе населби без струја

пред една недела - Вечер

Корисниците од улиците „Желево", „Волгоградска", „Трипун Бузев" и „Разловечко востание" во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

пред една недела - Курир

Во периодот од 9 до 11 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Кичевска“, а од 9 до 12 часот дел од корисниците од селото Љубанци. Од 11 до 13 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од...

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

пред една недела - ТВ Нова

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Неколку скопски општини утре без струја

пред една недела - SkopjeID

Од 08.30 до 14 часот, утре без струја ќе бидат корисниците од улиците Желево, Волгоградска, Трипун Бузев и Разловечко востание во општина Карпош, а од 09 до 11 часот, корисниците од улицата Кичевска во...

Радишани, Љубанци и неколку улици утре без струја

пред една недела - +Инфо

Од 08.30 до 14 часот, утре без струја ќе бидат корисниците од улиците Желево, Волгоградска, Трипун Бузев и Разловечко востание во општина Карпош, а од 09 до 11 часот, корисниците од улицата Кичевска во...

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

пред една недела - Либертас

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Повеќе делови на Скопје денеска без струја

пред една недела - ТВ Нова

Без електричка енергија денеска од 09:00 до 14:00 часот ќе бидат корисниците од улицата „Златко Шнајдер“ број 4 и 8 и улицата „Апостол Гусларот“ број 48, во општина Центар. Како што соопшти Регионалниот...

Повеќе делови на Скопје денеска без струја

пред една недела - Курир

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради технички зафати во електро-мрежата. Од 8 до 11 часот без струја ќе бидат корисниците од улица 11 во селото...

Повеќе делови на Скопје денеска без струја

пред една недела - Нетпрес

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради технички зафати во електро-мрежата. Од 8 до 11 часот без струја ќе бидат корисниците од улица 11 во селото...

Повеќе локации од Скопје, утре без струја

пред една недела - SkopjeID

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради технички зафати во електро-мрежата. Potrosnja struje u Srbiji dostigla je 2. februara rekordan dnevni nivo...

Без струја денеска повеќе делови на Скопје

пред една недела - Лидер

Без електричка енергија денеска од 09:00 до 14:00  часот ќе бидат корисниците од улицата „Златко Шнајдер“ број 4 и 8 и улицата „Апостол Гусларот“ број 48, во општина Центар. Како што соопшти Регионалниот...

Голем дел од Скопје утре без струја

пред една недела - Република

Дел од корисниците на електрична енергија од неколу скопски општини утре ќе имаат прекин во снабдувањето. Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина...

Неколку скопски населби утре без струја

пред една недела - Слободна Македонија

Од 08.30 до 14 часот, утре без струја ќе бидат корисниците од улиците Желево, Волгоградска, Трипун Бузев и Разловечко востание во општина Карпош, а од 09 до 11 часот, корисниците од улицата Кичевска во...

Каде утре ќе нема струја?

пред една недела - Здравство 24

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Каде нема да има струја?

пред една недела - Слободна Македонија

Без електричка енергија  од 09:00 до 14:00  часот ќе бидат корисниците од улицата „Златко Шнајдер“ број 4 и 8 и улицата „Апостол Гусларот“ број 48, во општина Центар. Како што соопшти Регионалниот центар...

КЛИКНИ
kariera.mk