Хорор: Деца изгладнети во сиропиталиште, нозете им се слаби како чепкалки, кожата им виси

пред 4 дена - Прес 24

Смртта им се заканува на штитениците на сиропиталиште во Минс во Белорусија. Околу 100 деца со години се изгладнувани, до таа граница што изгледаат како да живееле во нацистички логор, а не во дом за сираци....

Хорор: Деца изгладнети во сиропиталиште, нозете им се слаби како чепкалки, кожата им виси!

пред 4 дена - Exclusive

Смртта им се заканува на штитениците на сиропиталиште во Минс во Белорусија. Околу 100 деца со години се изгладнувани, до таа граница што изгледаат како да живееле во нацистички логор, а не во дом за сираци....

ХОРОР: Деца изгладнети во сиропиталиште, нозете им се слаби како чепкалки, кожата им виси

пред 4 дена - Exclusive

Смртта им се заканува на штитениците на сиропиталиште во Минс во Белорусија. Околу 100 деца со години се изгладнувани, до таа граница што изгледаат како да живееле во нацистички логор, а не во дом за сираци....

Хорор: Деца изгладнети во сиропиталиште, нозете им се слаби како чепкалки, кожата им виси

пред 4 дена - Сител

Смртта им се заканува на штитениците на сиропиталиште во Минс во Белорусија. Околу 100 деца со години се изгладнувани, до таа граница што изгледаат како да живееле во нацистички логор, а не во дом за сираци....

Хорор: Деца изгладнети деца во сиропиталиште, нозете им се слаби како чепкалки, кожата им виси

пред 4 дена - Сител

Смртта им се заканува на штитениците на сиропиталиште во Минс во Белорусија. Околу 100 деца со години се изгладнувани, до таа граница што изгледаат како да живееле во нацистички логор, а не во дом за сираци....

КЛИКНИ
kariera.mk