Црногорско МНР: Обвиненијата на Москва се дел од „специјалната медиумска војна“

пред 6 дена - Р.С. Европа

Црногорското Министерство за надворешни работи ги отфрли како неосновани обвиненијата на портпаролката на руското Министерство за надворешни работи Марија Захарова за „антируската хистерија“ во Црна Гора....

Црногорско МНР: Обвиненијата на Москва се дел од „специјалната медиумска војна“

пред 6 дена - A1on

Црногорското Министерство за надвореши работи ги отфрли како неосновани обвиненијата на портпаролката на руското Министерство за надворешни работи Марија Захарова за „антируската хистерија“ во Црна Гора....

Црногорско МНР: Обвиненијата на Москва се дел од „специјалната медиумска војна“

пред 6 дена - A1on

Црногорското Министерство за надвореши работи ги отфрли како неосновани обвиненијата на портпаролката на руското Министерство за надворешни работи Марија Захарова за „антируската хистерија“ во Црна Гора....

Руска туристичка организација ја демантира Москва: Ова е политика, а не факти!

пред 7 дена - Макфакс

Р уска туристичка организација ги демантираше тврдењата на официјална Москва дека Русите се непожелни во Црна Гора и дека престојот за нив таму може да биде непријатен.Реални поводи за ваквите тврдења,...

Захарова: Русите непожелни во Црна Гора

пред една недела - Макфакс

Русија не исклучува можни провокации кон руските граѓани во Црна Гора, нивно апсење под сомнителни околности или екстрадиција во трети земји, изјави портпаролката на Министерството за надворешни работи...

Црногорските власти ќе дозволат пушење во рестораните за да привлечат туристи

пред една недела - Локално

Владата на Црна Гора планира да воведе посебен данок за местата кои сакаат да им дозволат на посетителите да пушат во просториите. Црногорските ресторани се жалат дека постоечката забрана го намалува бројот...

Захарова: Москва не ја исклучува можноста за провокации против руските државјани во Црна Гора

пред една недела - Економски

Русија не ја исклучува можноста за провокации против руските граѓани во Црна Гора, вклучувајќи и приведувања врз основа на сомнителни мотиви и нивно предавање на трети земји, изјави портпаролката на Министерството...

Подгорица: Обвинувањата на Москва се продолжение на специјалната војна

пред 6 дена - Вечер

Подгорица ги отфрла обвинувањањата од Русија и наведува дека досега не е забележан ниеден инцидент против руски граѓани во Црна Гора Министерството за надворешни работи на Црна Гора ги отфрли како невтемелени...

Захарова: Москва не ја исклучува можноста за провокации против руските државјани во Црна Гора

пред 7 дена - Слободна Македонија

Русија не ја исклучува можноста за провокации против руските граѓани во Црна Гора, вклучувајќи и приведувања врз основа на сомнителни мотиви и нивно предавање на трети земји, изјави портпаролката на Министерството...

Захарова: Москва не ја исклучува можноста за провокации против руските државјани во Црна Гора

пред 7 дена - Сител

Русија не ја исклучува можноста за провокации против руските граѓани во Црна Гора, вклучувајќи и приведувања врз основа на сомнителни мотиви и нивно предавање на трети земји, изјави портпаролката на Министерството...

КЛИКНИ
kariera.mk