10 фитнес митови во кои треба да престанете да верувате

пред 5 дена - Ladybook

Спортот и фитнесот се можеби најактуелните теми денес. Но и покрај тоа што бројот на рекреативци и спортисти е веќе тројно зголемен, со тој број растат и митовите во врска со спортот и фитнесот. Во продолжение...

Колку килограми може реално да симнете до летото?

пред 5 дена - Црно бело

Доколку планирате да го фатите последниот воз за намалување на вишокот килограми, ви откриваме кој е најоптималниот исход на кој треба да се надевате. Тешко дека постои жена која е искрено или потполно...

10 фитнес митови во кои треба да престанете да верувате

пред 6 дена - Ladybook

Спортот и фитнесот се можеби најактуелните теми денес. Но и покрај тоа што бројот на рекреативци и спортисти е веќе тројно зголемен, со тој број растат и митовите во врска со спортот и фитнесот. Во продолжение...

Најбрзо се слабее со згоден тренер

пред 6 дена - iLike

Најмоќна комбинација за губење на вишокот килограми и зацврстување на мускулите е плаќање членарина во фитнес центар или теретана, добро друштво и згоден тренер. Луѓето кои плаќаат за вежбање и тоа го...

Најчести грешки во теретана кои треба да ги избегнуваме

пред 6 дена - Ladybook

Секој тренинг е добар тренинг и е корисно искористено време. Особено во овој период од годината, кога теретаните се полни и сите се подготвуваат за летните денови сакајќи да ги постигнат посакуваните резултати....

Неколку причини за да го прескокнете редовниот тренинг

пред една недела - Идивиди

Велат дека секој ден е добар за вежбање, но во суштина не е секогаш така. Постојат ситуации кога е подобро да го прескокнете редовниот тренинг и да се посветите на нешто друго. 1) Доколку сте ненаспани...

10 фитнес митови во кои треба да престанете да верувате

пред 7 дена - Ladybook

Спортот и фитнесот се можеби најактуелните теми денес. Но и покрај тоа што бројот на рекреативци и спортисти е веќе тројно зголемен, со тој број растат и митовите во врска со спортот и фитнесот. Во продолжение...

Неколку причини за да го прескокнете редовниот тренинг

пред една недела - Идивиди

Велат дека секој ден е добар за вежбање, но во суштина не е секогаш така. Постојат ситуации кога е подобро да го прескокнете редовниот тренинг и да се посветите на нешто друго. 1) Доколку сте ненаспани...

Неколку причини за да го прескокнете редовниот тренинг

пред една недела - Идивиди

Велат дека секој ден е добар за вежбање, но во суштина не е секогаш така. Постојат ситуации кога е подобро да го прескокнете редовниот тренинг и да се посветите на нешто друго. 1) Доколку сте ненаспани...

Најчести грешки во теретана кои треба да ги избегнуваме

пред една недела - Ladybook

Секој тренинг е добар тренинг и е корисно искористено време. Особено во овој период од годината, кога теретаните се полни и сите се подготвуваат за летните денови сакајќи да ги постигнат посакуваните резултати....

Најчести грешки во теретана кои треба да ги избегнуваме

пред една недела - Ladybook

Секој тренинг е добар тренинг и е корисно искористено време. Особено во овој период од годината, кога теретаните се полни и сите се подготвуваат за летните денови сакајќи да ги постигнат посакуваните резултати....

КЛИКНИ
kariera.mk