Баша: Народот сам да го избира претседателот

пред еден месец - Алсат-М

Албанската опозиција нема да учествува во изборот на новиот претседател во Парламентот. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, повика на уставни измени кои ќе овозможат шефот на државата да биде...

Албанија: Опозицијата најави радикализација на протестите

пред еден месец - МТВ 1

Албанската опозиција најави радикализација на протестите со блокади на сите патни правци во земјата. Почнуваат в понеделник, ден пред посетата на германскиот преговарач за надминување на политичката криза...

Опозицијата во Албанија ќе ги радикализира протестите

пред еден месец - Р.С. Европа

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата. За в понеделник, ден пред...

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Утрински

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата. За в понеделник, ден пред...

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Идивиди

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Точка

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Алсат-М

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Албанската опозиција ќе ги радикализира протести

пред еден месец - Канал 5

За во понеделник, ден пред доаѓањето во тирана на германскиот преговарач за надмнување на политичката криза во Албанија, Дејвид Мекалистер, кој е претседавач со комисијата за надворешни работи на европскиот...

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Нетпрес

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - A1on

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - +Инфо

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - ТВ Нова

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Курир

За в понеделник, ден пред доаѓањето во Тирана на германскиот преговарач за надмнување на политичката криза во Албанија, Дејвид Мекалистер, кој е претседавач со Комисијата за надворешни работи на Европскиот...

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Локално

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Радикализација на протестите на опозицијата во Албанија

пред еден месец - Нова ТВ

Опозицијата во Албанија од следната недела најави радикализација на протестите, со блокирање на сите патишта во земјата. За во вторник е најавено доаѓањето во Тирана на преговарачот за надмнување на политичката...

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Пулс 24

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

И по второто гласање парламентот на Албанија не одбра претседател на државата

пред еден месец - Таратур

Албанскиот Парламент денеска не избра нов претседател на државата, бидејќи ниту еден кандидат не беше номиниран ниту во вториот круг на гласањето. Истата ситуација се случи и завчера во првиот круг на...

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Вечер

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата Албанската опозиција, која...

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Сител

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Албанската опозиција најави радикализација на протестите

пред еден месец - Слободна Македонија

Албанската опозиција, која протестира без прекин од 18 февруари, од следната недела најави радикализација на протестите, почнувајќи со блокирање на сите патни правци во земјата, јави дописникот на МИА....

Албанскиот Парламент и во вториот круг гласање не избра претседател на земјата

пред еден месец - Сител

Албанскиот Парламент денеска не избра нов претседател на државата, бидејќи ниту еден кандидат не беше номиниран ниту во вториот круг на гласањето. Истата ситуација се случи и вчера во првиот круг на гласањето....

ВТОР КРУГ НА ГЛАСАЊЕ: Албанскиот Парламент не избра претседател на земјата

пред еден месец - Телеграф

Албанскиот Парламент денеска не избра нов претседател на државата, бидејќи ниту еден кандидат не беше номиниран ниту во вториот круг на гласањето. Истата ситуација се случи и вчера во првиот круг на гласањето....

Албанскиот Парламент и во вториот круг гласање не избра претседател на земјата

пред еден месец - A1on

Албанскиот Парламент денеска не избра нов претседател на државата, бидејќи ниту еден кандидат не беше номиниран ниту во вториот круг на гласањето. Истата ситуација се случи и вчера во првиот круг на гласањето....

Албанскиот Парламент и денеска не избра претседател на земјата

пред еден месец - Р.С. Европа

Албанскиот Парламент денеска не избра нов претседател на државата, бидејќи ниту еден кандидат не беше номиниран, ниту во вториот круг на гласањето. Истата ситуација се случи и вчера во првиот круг на гласањето....

Албанскиот Парламент и во вториот круг гласање не избра претседател на земјата

пред еден месец - Алсат-М

Албанскиот Парламент денеска не избра нов претседател на државата, бидејќи ниту еден кандидат не беше номиниран ниту во вториот круг на гласањето. Истата ситуација се случи и вчера во првиот круг на гласањето....

Албанскиот Парламент и во вториот круг гласање не избра претседател на земјата

пред еден месец - Слободна Македонија

Албанскиот Парламент денеска не избра нов претседател на државата, бидејќи ниту еден кандидат не беше номиниран ниту во вториот круг на гласањето. Истата ситуација се случи и вчера во првиот круг на гласањето....

КЛИКНИ