Летечкиот поп стана хит на интернет

пред една недела - За Се

Во една црква на грчкиот остров Хиос за велигденските празници се одржа вистинско шоу. На видеото објавено од настанот се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат да почне литургијата, свештеникот...

Попот се занесе и полета сред црква!

пред една недела - За Се

Во една црква на грчкиот остров Хиос за велигденските празници се одржа вистинско шоу. На видеото објавено од настанот се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат да почне литургијата, свештеникот...

Грчки „летачки поп“ стана хит на интернет

пред една недела - Утрински

Во една црква на грчкиот остров Хиос за велигденските празници се одржа вистинско шоу. На видеото објавено од настанот се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат да почне литургијата, свештеникот...

Поп “полета” на Велигден

пред една недела - Позитив

Во црквата на грчкиот остров Хиос за Велигден се случи вистинско шоу! Полна црква верници кои со нетрпение го чекат свештеникот. Свештеникот со скок излета од олтарот и почнува да го објавува воскреснувањето...

Ќе ве насмее до солзи: Летечкиот поп во Грција стана хит за време на Велигден

пред една недела - Република

На видеото објавено од настанот се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат да почне литургијата, свештеникот од еднаш во скок излетува од олтарот и почнува да расфрла ловорови листови кон присутните....

Грчки „летечи поп“ стана хит на интернет

пред една недела - Лидер

Во една црква на грчкиот остров Хиос за велигденските празници се одржа вистинско шоу, кое стана хит на социјалните мрежи. На видеото објавено од настанот се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат...

Ќе ве насмее до солзи: Летечкиот поп во Грција е појава која мора да ја видите

пред една недела - Таратур

На видеото објавено од настанот се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат да почне литургијата, свештеникот од еднаш во скок излетува од олтарот и почнува да расфрла ловорови листови кон присутните....

Грчки „летачки поп“ стана хит на интернет

пред една недела - Утрински

Во една црква на грчкиот остров Хиос за велигденските празници се одржа вистинско шоу. На видеото објавено од настанот се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат да почне литургијата, свештеникот...

Грчки „летечки поп“ стана хит на интернет

пред една недела - A1on

Во една црква на грчкиот остров Хиос за велигденските празници се одржа вистинско шоу, кое стана хит на социјалните мрежи. На видеото објавено од настанот се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат...

Запознајте го „летечкиот“ поп Христофорос!

пред една недела - Факултети

(Фото: Youtube/contentchoisenews) Големиот христијански празник Велигден, во една црква на грчкиот остров Хиос, секоја година се се прославува на несекојдневен начин. На видео-снимката од годинaшнава прослава,...

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Поп скокаше и фрлаше ловорови листови за Велигден

пред една недела - Популарно

Во една црква на грчкиот остров Хиос за велигденските празници се одржа вистинско шоу, кое стана хит на социјалните мрежи. На видеото објавено од настанот се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат...

Во Грција се појави "летачки" поп

пред една недела - Вечер

Во една црква на грчкиот остров Хиос за велигденските празници се одржа вистинско шоу, кое со право е хит по социјалните мрежи. Во видеото се гледа како додека верниците со нетрпение очекуваат да почне...

Овој свештеник стана вистинска интернет сензација, а еве и зошто

пред една недела - Кумановски муабети

Во црквата на грчкиот остров Лос за Велигден се случувало вистинко шоу. Црквата била преполна со верници кои удираат по столици и го исчекуваат свештеникот. Тој во скок излете од олтарот и започна да фрла...

Грци прославија Велигден со летечки поп

пред една недела - Република

Во црквата на грчкиот остров Хоис за Велигден се одиграло право шоу! Полна црква верници кои желно го исчекуваат свештеникот. А свештеникот во скок излетува од олтарот и тргнува да го објавува воскреснувањето...

КЛИКНИ
kariera.mk