Евростат  Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат - Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

Р.С. Европа | пред 10 месеци

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

Дневник | пред 10 месеци

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

A1on | пред 10 месеци

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

ЕВРОСТАТ Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

ЕВРОСТАТ: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

Телеграф | пред 10 месеци

Во 2015 година Бугарија им доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европската Унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

Алфа | пред 10 месеци

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе,...

Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

+Инфо | пред 10 месеци

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Турци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Турци

ТВ Нова | пред 10 месеци

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Евростат Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси Украинци и Tурци

Евростат: Бугарско државјанство најчесто добиваат Руси, Украинци и Tурци

Република | пред 10 месеци

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Бугарското државјанство на цена еве кои народи земаат бугарски пасош

Бугарското државјанство на цена, еве кои народи земаат бугарски пасош

Сител | пред 10 месеци

Во 2015 година Бугарија доделила државјанства на 1.275 луѓе, од кои 99 проценти не се жители на земји членки на Европска унија, објави Евростат. Најголем број од нив (17,6 проценти) се Украинци, потоа...

Зошто ЕУ е злосторничка и криминална пирамида?

Нетпрес | пред 10 месеци

Европската Унија има неофицијална и официјална историја. Неофицијалната е меѓу 1951 и 1992 година, а официјалната е од договорот во Махстрихт , Холандија во 1992 година, до денес. И во двата дела од својата...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност