Повик за учество на ДАФ во Кочани

пред еден месец - Вечер

Пријавувањето за учество на фестивалот ќе трае до крајот на овој месец, а селекторот Спасов на почетокот на месец мај ќе ги соопшти учесниците. Годинашното 53. издание на Драмскиот аматерски фестивал на...

Објавен повикот за учество на 53-тиот ДАФ во Кочани

пред еден месец - Сител

Годинашното 53-то издание на Драмскиот аматерски фестивал на Македонија ќе биде одржано во Кочани од 29 мај до 3 јуни, а средиштето на настаните ќе биде во Националната установа Центар за култура „Бели...

Повик за учество на Драмскиот Аматерски фестивал во Кочани

пред еден месец - Макфакс

Објавен е конкурсот за учество во Драмскиот аматерски фестивал кој традиционално по 53. пат ќе се одржи во Кочани во периодот од 29-ти мај до 3-ти јуни. Претставите ќе се играат во Центарот за култура...

Објавен повикот за учество на 53-тиот ДАФ во Кочани

пред еден месец - A1on

Годинашното 53-то издание на Драмскиот аматерски фестивал на Македонија ќе биде одржано во Кочани од 29 мај до 3 јуни, а средиштето на настаните ќе биде во Националната установа Центар за култура „Бели...

Објавен повик за учество на Драмскиот аматерски фестивал во Кочани

пред еден месец - Cooltura

Годинашното 53-то издание на Драмскиот аматерски фестивал на Македонија ќе се одржи во Кочани од 29 мај до 3 јуни, а средиштето на настаните ќе биде во Националната установа Центар за култура „Бели мугри“......

КЛИКНИ