Приштина е за продолжување на дијалогот до Белград, но со јасни цели

пред 6 дена - A1on

Косовскиот министер за надворешни работи Енвер Хоџај изјави дека Приштина е посветена на продолжувањето на дијалогот со Белград, но со јасно мерливи цели, наведувајќи го взаемното признавање како две независни...

Приштина е за продолжување на дијалогот до Белград, но со јасни цели

пред 6 дена - Алфа

„Зери“ додава дека тие сметаат оти „инсистирањето на директно признавање во текот на дијалогот треба да биде безусловно“. Косовскиот министер за надворешни работи Енвер Хоџај изјави дека Приштина е посветена...

Приштина е за продолжување на дијалогот до Белград, но со јасни цели

пред 6 дена - ТВ Нова

Косовскиот министер за надворешни работи Енвер Хоџај изјави дека Приштина е посветена на продолжувањето на дијалогот со Белград, но со јасно мерливи цели, наведувајќи го взаемното признавање како две независни...

Приштина е за продолжување на дијалогот до Белград, но со јасни цели

пред 6 дена - Сител

Косовскиот министер за надворешни работи Енвер Хоџај изјави дека Приштина е посветена на продолжувањето на дијалогот со Белград, но со јасно мерливи цели, наведувајќи го взаемното признавање како две независни...

Приштина е за продолжување на дијалогот до Белград, но со јасни цели

пред 6 дена - Слободна Македонија

Косовскиот министер за надворешни работи Енвер Хоџај изјави дека Приштина е посветена на продолжувањето на дијалогот со Белград, но со јасно мерливи цели, наведувајќи го взаемното признавање како две независни...

КЛИКНИ
kariera.mk