Бисерите на македонската кинематографија на Video on Demand

пред 6 дена - Дневник

„Македонска крвава свадба“, „Мис Стон“, „Солунските атентатори“, „Тетовирање“, „Панкот не е мртов“, „Ова не е американски филм“ се само дел од македонските филмови достапни на онлајн-платформата Cinesquare.net,...

Кинопублика во три држави истовремено ќе ја види комедијата „Малиот гангстер“

пред 6 дена - МКД

Во просториите на Агенцијата за филм на РМ се одржа прес-конференција што ја организираа дистрибутерската куќа „Катавеј“ од Скопје, Агенцијата за филм и Медиа-дескот во Македонија. На конференцијата се...

ЕДЕН ФИЛМ ВО ТРИ ДРЖАВИ НА ТРИ ЈАЗИЦИ: „Малиот гангстер“ ќе го гледаат десетици илјади основци во исто време

пред 6 дена - Телеграф

Холандската детска комедија „Малиот гангстер“ денеска, 20 април, ќе биде прикажана во неколку десетици киносали во Македонија, Хрватска и во Албанија, синхронизирана на јазикот на земјата каде што ќе се...

Комедијата „Малиот гангстер“ синхронизирана на македонски јазик

пред 6 дена - A1on

Македонија е носител на меѓународен проект кој се состои од кино и он лајн дистрибуција на холандската детска комедија „Малиот гангстер“, која од денеска ќе биде прикажана во неколку киносали во Македонија,...

Комедијата „Малиот гангстер“ синхронизирана на македонски јазик

пред 6 дена - Канал 5

Филмот е синхронизиран на македонски, хрватски и албански јазик и истовремено е достапен на Video on Demand платформата Cinesquare.net. Компанијата „Катавеј“ доби поддршка од програмата МЕДИА во делот...

Десетици илјади основци од Македонија, Албанија и Хрватска заедно гледаат еден филм

пред 6 дена - Макфакс

Холандската детска комедија „Малиот гангстер“ денеска (20 април) ќе биде прикажана во неколку десетици киносали во Македонија, Хрватска и во Албанија, синхронизирана на јазикот на земјата каде се прикажува,...

Комедијата „Малиот гангстер“ синхронизирана на македонски јазик

пред 6 дена - Денешен

Македонија е носител на меѓународен проект кој се состои од кино и он лајн дистрибуција на холандската детска комедија „Малиот гангстер“, која од денеска ќе биде прикажана во неколку киносали во Македонија,...

Онлајн платформа „Синесквер" и дистрибуција на „Малиот гангстер"

пред 6 дена - Вечер

Платформата ќе биде промовирана и во рамките на македонскиот ден на штандот на Југоисточна Европа во рамките на Филмскиот фестивал во Кан - рече Ѓоргоска-Иливска. Благодарение на овој проект филмофили...

Холандската детска комедија „Малиот гангстер“ од денеска и во македонските кина

пред 6 дена - Република

Филмот во Македонија ќе се прикажува во 22 општини (Скопје, Битола, Прилеп, Струга, Кавадарци, Крушево, Струмица, Гостивар, Куманово, Штип, Делчево, Неготино, Велес, Македонски Брод, Дебар, Крива Паланка,...

Комедијата „Малиот гангстер“ синхронизирана на македонски јазик

пред 6 дена - Сител

Македонија е носител на меѓународен проект кој се состои од кино и он лајн дистрибуција на холандската детска комедија „Малиот гангстер“, која од денеска ќе биде прикажана во неколку киносали во Македонија,...

Холандскиот филм „Малиот гангстер“ од денеска и во македонските кина

пред 6 дена - Cooltura

Холандската детска комедија „Малиот гангстер“, од денеска (20 април) ќе биде прикажана во неколку десетици киносали во Македонија, Хрватска и во Албанија, синхронизирана на јазикот на земјата каде се прикажува...

Филмот „Малиот гангстер“ патува во повеќе од 22 кина низ Македонија и истовремено се прикажува на Video on Demand

пред 6 дена - Скопје Инфо

Детскиот холандски филм „Малиот гангстер“ од 20 април истовремено ќе се прикажува во кината во Македонија, Албанија и во Хрватска и на Video on Demand платформа, синхронизиран на македонски, албански и...

Комедијата „Малиот гангстер“ ќе учи основци од 22 града дека на лагата ѝ се кратки нозете

пред 6 дена - Факултети

Филмот „Малиот гангстер“ од денеска, па во текот на целата наредна недела ќе се прикажува во 22 града во земјава. Урнебесна детска комедија синхронизирана на македонски и на албански јазик ќе можат да...

Комедијата „Малиот гангстер“ ќе учи основци од 22 града дека на лагата ѝ се кратки нозете

пред 7 дена - Факултети

Филмот „Малиот гангстер“ од денеска, па во текот на целата наредна недела ќе се прикажува во 22 града во земјава. Урнебесна детска комедија синхронизирана на македонски и на албански јазик ќе можат да...

КЛИКНИ
kariera.mk