Малата Сенија загина на булеварот Цветан Димов – пешаците во Чаир мора да ги променат навиките

пред една недела - Скопје Инфо

Голема трагедија вчера го потресе Скопје откако малата Сенија загина во сообраќајна несреќа. Семејството Љуфиу ја испрати својата ќерка во нејзиниот вечен дом, а четигодишното девојче е последната жртва...

По смртта на четригодишното девојче – децата во Чаир треба да се прилагодат на условите

пред една недела - Прес 24

Голема трагедија го потресе вчера Скопје откако загина малата Сенија во сообраќајна несреќа. Семејството Љуфиу ја испрати малата Сенија во нејзиниот вечен дом. Четигодишното девојче е последната жртва...

Малата Сенија – Последната жртва на сообраќајниот хаос на булеварот Цветан Димов во Чаир

пред една недела - Reporter.mk

Семејството Љуфиу ја испрати малата Сенија, засекогаш. Таа е последната  жртва на сообраќајниот хаос на булеварот Цветан Димов во Чаир.  24 часа по фаталната несреќа, жителите од околината се чини не ги...

Малата Сенија загина на булеварот Цветан Димов – пешаците во Чаир мора да ги променат навиките

пред една недела - Република

Голема трагедија вчера го потресе Скопје откако малата Сенија загина во сообраќајна несреќа. Семејството Љуфиу ја испрати својата ќерка во нејзиниот вечен дом, а четигодишното девојче е последната жртва...

Сообраќаен хаос во Чаир – Општината ја префрла вината на несовесните возачи, МВР молчи!

пред една недела - ТВ 21

Проблемите во сообраќајот на главната улица во населбата Чаир, булеварот Цветан Димов продолжува, додека од општината велат дека изготвиле нов проект за справување со хаосот, поради кој пред два дена животот...

По смртта на малата Сенија – Децата во Чаир треба да се прилагодат на условите

пред една недела - ТВ 21

Семејството Љуфиу ја испрати малата Сенија, засекогаш. Таа е последната  жртва на сообраќајниот хаос на булеварот Цветан Димов во Чаир.  24 часа по фаталната несреќа, жителите од околината се чини не ги...

КЛИКНИ
kariera.mk