Делата од „Карпино“ изложени во Кочани

пред 5 дена - A1on

Во Центарот за култура „Бели мугри“ од Кочани денеска е отворена изложба на ликовни дела од ликовната колонија „Карпино 2016“ која минатата година се одржа во Куманово. На отварањето на изложбата присуствуваа...

Делата од „Карпино“ изложени во Кочани

пред 5 дена - Слободна Македонија

Во Центарот за култура „Бели мугри“ од Кочани денеска е отворена изложба на ликовни дела од ликовната колонија „Карпино 2016“ која минатата година се одржа во Куманово. На отварањето на изложбата присуствуваа...

Делата од ликовната колонија Михајлово во Прилеп

пред 5 дена - Макфакс

Изложба на 30 дела од ликовната колонија Михајлово од Кавадарци ќе биде отворена денескаво 20.00 часот во ликовната галерија на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп. Љубителите на ликовната ументост ќе имаат...

Делата од „Карпино“ изложени во Кочани

пред 5 дена - Сител

Во Центарот за култура „Бели мугри“ од Кочани денеска е отворена изложба на ликовни дела од ликовната колонија „Карпино 2016“ која минатата година се одржа во Куманово. На отварањето на изложбата присуствуваа...

Во Прилеп изложба на дела од ликовната колонија Михајлово

пред 5 дена - Cooltura

Изложба на 30 дела од ликовната колонија Михајлово од Кавадарци ќе биде отворена денеска, петок 21 април, од 20.00 часот во ликовната галерија на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп... Љубителите на ликовната...

Дела од „Михајлово“ на изложба во Прилеп

пред 6 дена - Утрински

Ќе бидат поместени 30 дела од уметници учесници на ликовната колонија Во ликовната галерија на Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп, утревечер, од 20 часот ќе биде отворена изложба на дела од...

Дела од „Михајлово“ на изложба во Прилеп

пред 6 дена - Утрински

Ќе бидат поместени 30 дела од уметници учесници на ликовната колонија Во ликовната галерија на Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп, утревечер, од 20 часот ќе биде отворена изложба на дела од...

Изложба на 30 дела од ликовната колонија Михајлово

пред 6 дена - +Инфо

Изложба на 30 дела од ликовната колонија Михајлово од Кавадарци ќе биде отворена во петок 21 април 2017 г. од 20 часот во ликовната галерија од Центарот за култура „Марко Цепенков“. Љубителите на ликовната...

КЛИКНИ
kariera.mk