Во Крива Паланка изложба „Убавината ја живееме“

пред еден месец - A1on

Во уметничката галерија на Градски музеј Крива Паланка денеска беше отворена изложба на фотографии „Убавината ја живееме“ на авторот Љупчо Илиевски. Изложбата беше отворена во пресрет на 22 април, Светски...

Во Крива Паланка изложба „Убавината ја живееме“

пред еден месец - Сител

Во уметничката галерија на  Градски музеј Крива Паланка денеска беше отворена изложба на фотографии „Убавината ја живееме“ на авторот Љупчо Илиевски. Изложбата беше отворена во пресрет на 22 април, Светски...

Изложба „Преспа – Убавината ја живееме" од Илиевски

пред еден месец - Вечер

Македонскиот фотограф Љупчо Илиевски кој речиси 37 години активно се занимава со фотографија, ќе се претстави пред кривопаланечката публика со повеќе од 30 горографии кои ја отсликуваат природата на Преспанскиот...

Изложба на фотографии „Преспа – Убавината ја живееме“ од Љупчо Илиевски

пред еден месец - Cooltura

Во Градскиот музеј Крива Паланка денеска, 21 април, со почеток во 12 часот ќе биде отворена изложба на фотографии „Преспа – Убавината ја живееме“ од македонскиот фотограф Љупчо Илиевски... Македонскиот...

КЛИКНИ