Концерт „Амбасада на мајсторството“ во Прилеп

пред 5 дена - Cooltura

Вечерва, 21 април, со почеток во 19.00 часот во ликовниот салон на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп ќе се одржи концертот „Амбасада на мајсторството“ на кој ќе настапат врвните руски млади музичари Алексеј...

Концертот „Амбасада на мајсторството“ во изведба на руски музичари вечерва во Прилеп

пред 6 дена - Макфакс

Вечерва со почеток во 19.00 часот во ликовниот салон на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп ќе се одржи концертот „Амбасада на мајсторството“ на кој ќе настапат врвните руски млади музичари Алексеј Мелников...

Концерт на руски музичари во Прилеп

пред една недела - +Инфо

Концертот „Амбасада на мајсторството“ на кој ќе настапат врвните руски млади музичари, Алексеј Мелников на пијано и Владимир Устјанцeв на саксофон, ќе се одржи утре во 19 часот во ликовниот салон на Центарот...

Концертот „Амбасада на мајсторството“ во изведба на руски музичари вечерва во Прилеп

пред 6 дена - A1on

Вечерва со почеток во 19.00 часот во ликовниот салон на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп ќе се одржи концертот „Амбасада на мајсторството“ на кој ќе настапат врвните руски млади музичари Алексеј Мелников...

Камерен концерт на млади руски музичари во Битола

пред 7 дена - Cooltura

На концертот, кој ќе се одржи вечерва, 19 април, во 19 часот во Центарот за култура во Битола, ќе бидат изведени дела од Бетовен, Шопен, Витали, Франк, Албенис, Гершвин... Санктпетербургската куќа на музиката,...

„Амбасада на вештината“ со камерен концерт во Битола

пред една недела - Вистина

Санкт-Петербургската Куќа на музиката, “Россотрудничество“ и Амбасадата на Руската Федерација во Република Македонија организираат камерен концерт како дел од проектот „Амбасада на вештината“. „Амбасада...

Руски камерен концерт во Центарот за култура во Битола

пред една недела - Канал 5

На концертот, кој ќе се одржи вечер во 19 часот во  Центарот за култура во Битола, ќе бидат изведени дела од Бетовен, Шопен, Витали, Франк, Албенис, Гершвин... Концертот е поддржан и од почесниот конзулат...

Руски камерен концерт во Центарот за култура во Битола

пред една недела - ТВ Нова

Санктпетербургската куќа на музиката, „Россотрудничество“ и Амбасадата на Руската Федерација во Република Македонија организираат камерен концерт во Битола на кој ќе настапат Алексеј Мелников на пијано...

Руски камерен концерт во Центарот за култура во Битола

пред една недела - A1on

Санктпетербургската куќа на музиката, „Россотрудничество“ и Амбасадата на Руската Федерација во Република Македонија организираат камерен концерт во Битола на кој ќе настапат Алексеј Мелников на пијано...

Руски камерен концерт во Битолскиот културен центар

пред една недела - Вечер

На концертот, кој ќе се одржи вечер во 19 часот во Центарот за култура во Битола, ќе бидат изведени дела од Бетовен, Шопен, Витали, Франк, Албенис, Гершвин... Санктпетербургската куќа на музиката, „Россотрудничество"...

КЛИКНИ
kariera.mk