Сакаме ли да имаме безбедни сообраќајници

пред 7 дена - Reporter.mk

За поголема безбедност во сообраќајот компанијата ОКТА со поддршка на МВР ја создаде кампањата „Јас внимавам“. Како дел од кампањата, МВР ќе прави контроли дали возачите ги почитуваат сообраќајните правила...

Овој месец ќе научиме да врзуваме сигурносен појас во автомобил

пред една недела - +Инфо

За поголема безбедност во сообраќајот компанијата ОКТА со поддршка на МВР ја создаде кампањата „Јас внимавам“. Како дел од кампањата, МВР ќе прави контроли дали возачите ги почитуваат сообраќајните правила...

Сакаме ли да имаме безбедни сообраќајници

пред една недела - Пулс 24

За поголема безбедност во сообраќајот компанијата ОКТА со поддршка на МВР ја создаде кампањата „Јас внимавам“. Како дел од кампањата, МВР ќе прави контроли дали возачите ги почитуваат сообраќајните правила...

Дали катастрофалната безбедносна ситуација на патиштата може да се реши со кампања?

пред една недела - Високи октани

Најновата кампања на РСБСП, „Младост без лудост“, е креирана со цел да ја покрене свеста кај младите за одговорно однесување зад воланот, но дали е тоа доволно? Хаварисаното возило кое се користи за оваа...

КЛИКНИ
kariera.mk