Приштина е за продолжување на дијалогот до Белград, но со јасни цели

пред еден месец - Сител

Косовскиот министер за надворешни работи Енвер Хоџај изјави дека Приштина е посветена на продолжувањето на дијалогот со Белград, но со јасно мерливи цели, наведувајќи го взаемното признавање како две независни...

Приштина е за продолжување на дијалогот до Белград, но со јасни цели

пред еден месец - Слободна Македонија

Косовскиот министер за надворешни работи Енвер Хоџај изјави дека Приштина е посветена на продолжувањето на дијалогот со Белград, но со јасно мерливи цели, наведувајќи го взаемното признавање како две независни...

ЕУ: Нормализација на односите со Србија е национален интерес на Косово

пред еден месец - Либертас

Од национален интерес за Косово е да ги реши отворените прашања со Србија преку нормализација на односите, изјави претставничката на ЕУ во Приштина, Наталија Апостолова. Како што јави дописникот на МИА, Апостолова...

ЕУ: Нормализација на односите со Србија е национален интерес на Косово

пред еден месец - Локално

Од национален интерес за Косово е да ги реши отворените прашања со Србија преку нормализација на односите, изјави претставничката на ЕУ во Приштина, Наталија Апостолова. Апостолова вели дека ЕУ очекува...

ЕУ: Нормализација на односите со Србија е национален интерес на Косово

пред еден месец - A1on

Од национален интерес за Косово е да ги реши отворените прашања со Србија преку нормализација на односите, изјави претставничката на ЕУ во Приштина, Наталија Апостолова. Како што јави дописникот на МИА,...

ЕУ: Нормализација на односите со Србија е национален интерес на Косово

пред еден месец - +Инфо

Од национален интерес за Косово е да ги реши отворените прашања со Србија преку нормализација на односите, изјави претставничката на ЕУ во Приштина, Наталија Апостолова. Како што јави дописникот на МИА,...

ЕУ: Нормализација на односите со Србија е национален интерес на Косово

пред еден месец - Денешен

Од национален интерес за Косово е да ги реши отворените прашања со Србија преку нормализација на односите, изјави претставничката на ЕУ во Приштина, Наталија Апостолова. Како што јави дописникот на МИА,...

ЕУ: Нормализација на односите со Србија е национален интерес на Косово

пред еден месец - ТВ Нова

Photos more Inbox MIA BALKAN M MIA Турските граѓани ги поддржаа измените на Уставот, според Врховната изборна комисија Анкара, 17 април 2017 (МИА) – Врховната изборна комисија на Тур… Show 82 read messages...

Нормализација на односите со Србија е национален интерес на Косово

пред еден месец - Вечер

Апостолова вели дека ЕУ очекува Белград и Приштина, што поскоро да се вратат на преговарачка маса и што е можно побрзо да биде формирана Заедницата на српски општини Наталија Апостолова Од национален интерес...

ЕУ: Нормализација на односите со Србија е национален интерес на Косово

пред еден месец - Сител

Од национален интерес за Косово е да ги реши отворените прашања со Србија преку нормализација на односите, изјави претставничката на ЕУ во Приштина, Наталија Апостолова. Како што јави дописникот на МИА, Апостолова...

ЕУ: Нормализација на односите со Србија е национален интерес на Косово

пред еден месец - Слободна Македонија

Од национален интерес за Косово е да ги реши отворените прашања со Србија преку нормализација на односите, изјави претставничката на ЕУ во Приштина, Наталија Апостолова. Како што јави дописникот на МИА, Апостолова...

КЛИКНИ