Како да ја прекинете навиката за руминација (OVERTHINKING)?

пред 6 дена - Ladybook

Претераната анализa и размислување предизвикува негативна симптоматологија кај личноста. Кога вашите мисли се насочени кон позитивни искуства, идни планови, или умот ви е обземен со некоја нова бизнис...

Како да ја прекинете навиката за руминација (OVERTHINKING)?

пред 6 дена - Ladybook

Претераната анализa и размислување предизвикува негативна симптоматологија кај личноста. Кога вашите мисли се насочени кон позитивни искуства, идни планови, или умот ви е обземен со некоја нова бизнис...

7 знаци дека сте му „резерва“

пред 6 дена - Ladybook

Сигурни сме дека и вие сте имале некој кој ви бил резерва иако можеби ненамерно. Мислиме на моментот кога некој ви се допаѓа, сакате да сте со него и го држите во неизвесност, но сепак повеќе ви се допаѓа...

Знаци дека ќе ве побара за жена

пред 6 дена - Ladybook

Секоја девојка која е во долга врска веројатно со нетрпение го очекува магичниот момент кога нејзиното момче ќе клекне на колено и ќе побара таа да го помине остатокот од животот со него. Ова се неколку...

7 знаци дека сте му „резерва“

пред 7 дена - Ladybook

Сигурни сме дека и вие сте имале некој кој ви бил резерва иако можеби ненамерно. Мислиме на моментот кога некој ви се допаѓа, сакате да сте со него и го држите во неизвесност, но сепак повеќе ви се допаѓа...

Дали тој навистина е заљубен во вас или игра двојна игра, а вие сте му само резерва?

пред една недела - Кафе пауза

Ако се сомневате дека сте негова „резерва“, симнете ги розовите очила и јасно погледнете ја ситуацијата, а овие знаци покажуваат дека тој игра двојна игра. 1. „Јас“ и „Ти“ или „Ние“? Кога сте со некого...

Како да ја прекинете навиката за руминација (OVERTHINKING)?

пред 7 дена - Ladybook

Претераната анализa и размислување предизвикува негативна симптоматологија кај личноста. Кога вашите мисли се насочени кон позитивни искуства, идни планови, или умот ви е обземен со некоја нова бизнис...

Како да ја прекинете навиката за руминација (OVERTHINKING)?

пред една недела - Ladybook

Претераната анализa и размислување предизвикува негативна симптоматологија кај личноста. Кога вашите мисли се насочени кон позитивни искуства, идни планови, или умот ви е обземен со некоја нова бизнис...

Знаци дека ќе ве побара за жена

пред една недела - Ladybook

Секоја девојка која е во долга врска веројатно со нетрпение го очекува магичниот момент кога нејзиното момче ќе клекне на колено и ќе побара таа да го помине остатокот од животот со него. Ова се неколку...

45 животни лекции кои посакувам да ги знаев кога бев помлада

пред една недела - За Се

Реџина Брет, двојна добитничка на Пулицеровата награда, стана најпозната со објавувањето на идеите кои ќе ги прочитате подолу. Реџина има преживеано навистина многу. Овие животни лекции се напишани од...

Совети кои еден ден би можеле да ви го спасат животот!

пред една недела - Скопје Инфо

Кога луѓето ќе ја чујат фразата „совети за преживување“, голем дел од нив веднаш замислуваат ситуација слична на онаа на Робинзон Крусо: да бидеш еден на еден со природата. Но, вистината е дека дури и...

7 знаци дека сте му „резерва“

пред една недела - Ladybook

Сигурни сме дека и вие сте имале некој кој ви бил резерва иако можеби ненамерно. Мислиме на моментот кога некој ви се допаѓа, сакате да сте со него и го држите во неизвесност, но сепак повеќе ви се допаѓа...

Знаци дека ќе ве побара за жена

пред една недела - Ladybook

Секоја девојка која е во долга врска веројатно со нетрпение го очекува магичниот момент кога нејзиното момче ќе клекне на колено и ќе побара таа да го помине остатокот од животот со него. Ова се неколку...

7 знаци дека сте му „резерва“

пред една недела - Ladybook

Сигурни сме дека и вие сте имале некој кој ви бил резерва иако можеби ненамерно. Мислиме на моментот кога некој ви се допаѓа, сакате да сте со него и го држите во неизвесност, но сепак повеќе ви се допаѓа...

Замолчете го критичарот во себе, тој е Вашиот најголем непријател!

пред една недела - Ladybook

Сакајте се себеси и најдете ја вашата најдобра верзија. Внатрешниот глас во нас, има две страни. Едната страна е афирмативна и ја презентира нашата вистинска личност, нашите желби, потреби и цели. Но,...

Замолчете го критичарот во себе, тој е Вашиот најголем непријател!

пред една недела - Ladybook

Сакајте се себеси и најдете ја вашата најдобра верзија. Внатрешниот глас во нас, има две страни. Едната страна е афирмативна и ја презентира нашата вистинска личност, нашите желби, потреби и цели. Но,...

Како да ја прекинете навиката за руминација (OVERTHINKING)?

пред една недела - Ladybook

Претераната анализa и размислување предизвикува негативна симптоматологија кај личноста. Кога вашите мисли се насочени кон позитивни искуства, идни планови, или умот ви е обземен со некоја нова бизнис...

Знаци дека ќе ве побара за жена

пред една недела - Ladybook

Секоја девојка која е во долга врска веројатно со нетрпение го очекува магичниот момент кога нејзиното момче ќе клекне на колено и ќе побара таа да го помине остатокот од животот со него. Ова се неколку...

Нешта кои не смеете да ги менувате поради маж

пред една недела - Ladybook

Кога излегувањето со некого се претвора во сериозна врска, тогаш мора да направите жртви еден за друг. Но, доколку почувствувате дека вие сте единствените кои се откажуваат од некои работи и целосно го...

Замолчете го критичарот во себе, тој е Вашиот најголем непријател!

пред една недела - Ladybook

Сакајте се себеси и најдете ја вашата најдобра верзија. Внатрешниот глас во нас, има две страни. Едната страна е афирмативна и ја презентира нашата вистинска личност, нашите желби, потреби и цели. Но,...

Душата пати, а вие трпите: 6 најкратки начини како на време да го промените вашиот живот

пред една недела - Кафе пауза

Посветете го вашиот живот на себе и насочете се кон работите за кои чувствувате љубов и страст, бидејќи тоа е единствен начин за да живеете прекрасен живот поради кој ќе кажете дека навистина сте среќни....

Како да ја прекинете навиката за руминација (OVERTHINKING)?

пред една недела - Ladybook

Претераната анализa и размислување предизвикува негативна симптоматологија кај личноста. Кога вашите мисли се насочени кон позитивни искуства, идни планови, или умот ви е обземен со некоја нова бизнис...

Замолчете го критичарот во себе, тој е Вашиот најголем непријател!

пред една недела - Ladybook

Сакајте се себеси и најдете ја вашата најдобра верзија. Внатрешниот глас во нас, има две страни. Едната страна е афирмативна и ја презентира нашата вистинска личност, нашите желби, потреби и цели. Но,...

Како да ја прекинете навиката за руминација (OVERTHINKING)?

пред една недела - Ladybook

Претераната анализa и размислување предизвикува негативна симптоматологија кај личноста. Кога вашите мисли се насочени кон позитивни искуства, идни планови, или умот ви е обземен со некоја нова бизнис...

Замолчете го критичарот во себе, тој е Вашиот најголем непријател!

пред една недела - Ladybook

Сакајте се себеси и најдете ја вашата најдобра верзија. Внатрешниот глас во нас, има две страни. Едната страна е афирмативна и ја презентира нашата вистинска личност, нашите желби, потреби и цели. Но,...

Замолчете го критичарот во себе, тој е Вашиот најголем непријател!

пред една недела - Ladybook

Сакајте се себеси и најдете ја вашата најдобра верзија. Внатрешниот глас во нас, има две страни. Едната страна е афирмативна и ја презентира нашата вистинска личност, нашите желби, потреби и цели. Но,...

Знаци дека ќе ве побара за жена

пред една недела - Ladybook

Секоја девојка која е во долга врска веројатно со нетрпение го очекува магичниот момент кога нејзиното момче ќе клекне на колено и ќе побара таа да го помине остатокот од животот со него. Ова се неколку...

Нешта кои не смеете да ги менувате поради маж

пред една недела - Ladybook

Кога излегувањето со некого се претвора во сериозна врска, тогаш мора да направите жртви еден за друг. Но, доколку почувствувате дека вие сте единствените кои се откажуваат од некои работи и целосно го...

КЛИКНИ
kariera.mk