Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

+Инфо | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Како да платите билет во ЈСП со мобилен телефон

Како да платите билет во ЈСП со мобилен телефон?

За Се | пред 11 месеци

Веќе неколку дена во градските автобуси едно возење може да се наплаќа и преку мобилниот оператор ВИП. Досега можеа само корисниците на Т-мобајл да плаќаат со мобилен. Потребно е само еднаш да ја активирате...

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за корисниците на Вип

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за корисниците на Вип

МКД | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

И постпејд корисниците на Вип ќе може да купат билет во ЈСП

Нетпрес | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Постапка за купување автобуски билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

Постапка за купување автобуски билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

Бизнис инфо | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Постпејд корисниците на ВИП можат да купат билет во ЈСП

Постпејд корисниците на ВИП можат да купат билет во ЈСП

Денар | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Едноставна постапка за купуваље автобуски билет во ЈСП Скопје за  постпејд корисниците на мобилна телефонија на Вип

Едноставна постапка за купуваље автобуски билет во ЈСП Скопје за постпејд корисниците на мобилна телефонија на Вип

За Се | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

И корисниците на ВИП добија можност преку своите телефони да си купат билет во автобусите на ЈСП

И корисниците на ВИП добија можност преку своите телефони да си купат билет во автобусите на ЈСП

Прес 24 | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

И постпејд корисниците на Вип ќе може да купат билет во ЈСП

И постпејд корисниците на Вип ќе може да купат билет во ЈСП

Точка | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Како се плаќа со мобилен во автобус на ЈСП

Како се плаќа со мобилен во автобус на ЈСП?

Скопје Инфо | пред 11 месеци

Од пред неколку дена во градските автобуси едно возење може да се наплаќа и преку мобилниот оператор ВИП. Досега можеа само корисниците на Т-мобајл да плаќаат со мобилен. Потребно е само еднаш да ја активирате...

Еве како да платите преку мобилен за билет во градските автобуси

Еве како да платите преку мобилен за билет во градските автобуси

Прес 24 | пред 11 месеци

Во Градските автобуси од сега може да се плаќа билет и преку мобилниот оператор ВИП. Без разлика дали плаќате преку ВИП или Т-мобајл, потребно е само еднаш да ја активирате оваа услуга и таа да стане активна....

Еве како да платите преку мобилен за билет во градските автобуси

Еве како да платите преку мобилен за билет во градските автобуси

Reporter.mk | пред 11 месеци

Во Градските автобуси од сега може да се плаќа билет и преку мобилниот оператор ВИП. Без разлика дали плаќате преку ВИП или Т-мобајл, потребно е само еднаш да ја активирате оваа услуга и таа да стане активна....

Купување на автобуски билет преку ВИП

Купување на автобуски билет преку ВИП

Иновативност | пред 11 месеци

Едноставна постапка за купување автобуски билет во ЈСП Скопје за постпејд корисниците на мобилна телефонија на Вип Скопје, 20 април 2017г. – Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија...

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

ТВ 21 | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Како да купите билет во автобус со Вип

Како да купите билет во автобус со Вип?

Телефони | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Се што треба да знаете за купување билет во автобус со Вип

Се што треба да знаете за купување билет во автобус со Вип

Фактор | пред 11 месеци

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност