Романка се породи во противпожарно возило заглавена во снег

пред 6 дена - 24 вести

Бремена Романка утрово се породи во возило на локалната противпожарна служба, откако останала блокирана на патот поради снежните врнежи што го зафатија североисточниот дел на Романија. Потпаролката за...

Романка се породи во противпожарно возило заглавено во снег

пред 6 дена - +Инфо

Бремена Романка утрово се породи во возило на локалната противпожарна служба, откако останала блокирана на патот поради снежните врнежи што го зафатија североисточниот дел на Романија. Потпаролката за...

Се породила во противпожарно возило заглавена во снег

пред 6 дена - Вечер

Делови на Романија деновиве се зафатени од вистински зимски услови при што температурата во некои реони се спушти и до минус два степени Бремена Романка во петокот утрото се породи во возило на локалната...

Романка се породи во противпожарно возило заглавена во снег

пред 6 дена - Курир

Потпаролката за Службата на вонредни состојби од романскиот град Јаши, Силвија Болохан соопшти дека при породувањето на жената и помагала медицинска сестра вработена во локалната Брза помош, која исто...

Романка се породи во противпожарно возило заглавена во снег

пред 6 дена - A1on

Бремена Романка утрово се породи во возило на локалната противпожарна служба, откако останала блокирана на патот поради снежните врнежи што го зафатија североисточниот дел на Романија. Потпаролката за...

Романка се породи во противпожарно возило заглавена во снег

пред 6 дена - Денешен

Бремена Романка утрово се породи во возило на локалната противпожарна служба, откако останала блокирана на патот поради снежните врнежи што го зафатија североисточниот дел на Романија. Потпаролката за...

Заглавени во снег: Романка се породи во противпожарно возило

пред 6 дена - Република

Бремена Романка утрово се породи во возило на локалната противпожарна служба, откако останала блокирана на патот поради снежните врнежи што го зафатија североисточниот дел на Романија. Потпаролката за...

Трудница се породила во противпожарно возило

пред 6 дена - Република

Бремена Романка утрово се породи во возило на локалната противпожарна служба, откако останала блокирана на патот поради снежните врнежи што го зафатија североисточниот дел на Романија. Потпаролката за...

Среќа во несреќа: Романка се породи во противпожарно возило заглавена во снег

пред 6 дена - Сител

Бремена Романка утрово се породи во возило на локалната противпожарна служба, откако останала блокирана на патот поради снежните врнежи што го зафатија североисточниот дел на Романија. Потпаролката за...

Трудница се породила во противпожарно возило

пред 6 дена - Здравство 24

An aerial photo shows the rescuers heading to Hotel Rigopiano in Farindola, central Italy, hit by an avalanche, in this January 19, 2017 handout picture provided by Italy’s Firefighters. Vigili del Fuoco/Handout...

КЛИКНИ
kariera.mk