Градоначалникот Тони Трајковски се сретна со амбасадорот на Р.Чешка

пред 7 дена - Вечер

Градоначалникот Тони Трајковски беше во посета на амбасадата на Р. Чешка каде се сретна со амбасадорот Мирослав Рамеш и заменик на амбасадорот г-динот Јожев Брож, дирeкторот на Средното угостителско-туристичко...

Средба на градоначалникот на Гази Баба со чешкиот амбасадор Рамеш

пред една недела - ТВ Нова

Градоначалникот на Гази Баба Тони Трајковски денеска беше во посета на амбасадата на Република Чешка, каде се сретна со амбасадорот Мирослав Рамеш. На средбата, како што информира општина Гази Баба, присуствувале...

Средба на градоначалникот на Гази Баба со чешкиот амбасадор Рамеш

пред една недела - Курир

На средбата, како што информира општина Гази Баба, присуствувале и заменик амбасадорот Јожев Брож, дирeкторот на Средното угостителско-туристичко училиште „Лазар Танев”, Зоран Николовски и претседателот...

Средба на градоначалникот на Гази Баба со чешкиот амбасадор Рамеш

пред една недела - Прес 24

Градоначалникот на Гази Баба Тони Трајковски денеска беше во посета на амбасадата на Република Чешка, каде се сретна со амбасадорот Мирослав Рамеш. На средбата, како што информира општина Гази Баба, присуствувале...

Средба на градоначалникот на Гази Баба со чешкиот амбасадор Рамеш

пред една недела - Скопје Инфо

Градоначалникот на Гази Баба Тони Трајковски денеска беше во посета на амбасадата на Република Чешка, каде се сретна со амбасадорот Мирослав Рамеш. На средбата, како што информира општина Гази Баба, присуствувале...

Средба на градоначалникот на Гази Баба со чешкиот амбасадор Рамеш

пред една недела - Сител

Градоначалникот на Гази Баба Тони Трајковски денеска беше во посета на амбасадата на Република Чешка, каде се сретна со амбасадорот Мирослав Рамеш. На средбата, како што информира општина Гази Баба, присуствувале...

КЛИКНИ
kariera.mk