Легализирани 5387 дивоизградени објекти

пред 7 дена - Вечер

Општина Кисела Вода додели 51 решение за легализација на дивоизградени објекти. Со тоа, од досега поднесените 13855 барања, бројот на легализирани бесправно изградени објекти се искачи на 5387 Бројот на...

Општина Кисела Вода: Легализирани 5.387 дивоградби

пред една недела - Макфакс

Општина Кисела Вода во четврток додели 51 решение за легализација на дивоизградени објекти. Со тоа, од досега поднесените 13.855 барања, бројот на легализирани бесправно изградени објекти се искачи на...

Општина Кисела Вода легализираше 5387 дивоизградени објекти

пред една недела - ТВ Нова

Денес општина Кисела Вода додели 51 решение за легализација на дивоизградени објекти. Со тоа, од досега поднесените 13855 барања, бројот на легализирани бесправно изградени објекти се искачи на 5387. Бројот...

Општина Кисела Вода легализираше 5387 дивоизградени објекти

пред една недела - Курир

Бројот на поднесени барања без геодетски елаборат, во овој момент, изнесува 3410. Исто така, изготвени се уште 243 урбанистички согласности, од кои, за 186 се чека уплата на надоместокот, за постапката...

Општина Кисела Вода легализираше вкупно 5.387 дивоградби

пред една недела - Денар

Општина Кисела Вода во четврток додели 51 решение за легализација на дивоизградени објекти. Со тоа, од досега поднесените 13.855 барања, бројот на легализирани бесправно изградени објекти се искачи на...

Општина Кисела Вода легализираше 5387 дивоизградени објекти

пред една недела - Пулс 24

Денес општина Кисела Вода додели 51 решение за легализација на дивоизградени објекти. Со тоа, од досега поднесените 13855 барања, бројот на легализирани бесправно изградени објекти се искачи на 5387. Бројот...

Општина Кисела Вода додели 51 решение за легализација на дивоградби

пред една недела - Сител

Општина Кисела Вода денеска додели 51 решение за легализација на дивоградби со што целосно се решени 5.387 барања за легализација од досега поднесените 13.855 барања. Од општината информираат дека бројот...

КЛИКНИ
kariera.mk