Инстаграм може да го користите и без интернет

пред еден месец - Денешен

Доколку сте корисник на Инстаграм платформата на Андроид ова се добри вести за вас. Корисниците кои се офлајн сега ќе може да ги видат претходно вчитаните содржини на News Feed профилите кои ги посетиле...

Инстаграм може да го користите и без интернет

пред еден месец - Вистина

Доколку сте корисник на Инстаграм платформата на Андроид ова се добри вести за вас. Корисниците кои се офлајн сега ќе може да ги видат претходно вчитаните содржини на News Feed профилите кои ги посетиле...

Наскоро „Instagram“ ќе може да се користи без Интернет

пред еден месец - Факултети

Instagram мрежа

Инстаграм може да го користите и без интернет

пред еден месец - Курир

Корисниците кои се офлајн сега ќе може да ги видат претходно вчитаните содржини на News Feed профилите кои ги посетиле и објавите во Explore табот, а исто така ќе може да остават коментари на објавите,...

Инстаграм ќе може да се користи и без интернет- еве кои можности ќе бидат достапни

пред еден месец - Слободна Македонија

Доколку некогаш сте го изгубиле интернет сигналот на мобилниот телефон, тогаш сигурно знаете колку непријатно може да биде. Добрите вести се тоа што отсега нема да ви биде потребен интернет за Инстаграм....

Инстаграм ќе може да се користи и без интернет- еве кои можности ќе бидат достапни

пред еден месец - Прес 24

Доколку некогаш сте го изгубиле интернет сигналот на мобилниот телефон, тогаш сигурно знаете колку непријатно може да биде. Добрите вести се тоа што отсега нема да ви биде потребен интернет за Инстаграм....

Инстаграм од сега ќе можете да го користите и без интернет

пред еден месец - Алсат-М

Ако ви се случува често да го губите интернет сигналот на мобилниот телефон, тогаш Инстаграм ви подготви добри вести. Корисниците на оваа социјална мрежа сега ќе можат да ги прегледуваат претходно вчитаните...

Отсега можете да го користите Инстаграм и без Интернет

пред еден месец - Точка

Доколку сте зависни од оваа социјална мрежа, тогаш имаме одлични вести за Вас! Имено, немањето Интернет повеќе нема да претставува проблем во користењето на Инстаграм, доколку сте корисник на платформата...

Instagram сега може да се користи и без интернет

пред еден месец - Интересно

Корисниците ќе може да гледаат фотографии и профили што претходно биле вчитувани, а исто така ќе може да оставаат и коментари, да лајкуваат постови и да бришат луѓе од списокот на пријатели (unfollow)....

Отсега можете да го користите Инстаграм и без Интернет! Еве и како

пред еден месец - Exclusive

Доколку сте зависни од оваа социјална мрежа, тогаш имаме одлични вести за Вас! Имено, немањето Интернет повеќе нема да претставува проблем во користењето на Инстаграм, доколку сте корисник на платформата...

Инстаграм ќе работи и без интернет!

пред еден месец - Македонија Денес

Instagram од сега ќе можете да користите и кога немате интернет. Повеќето функции на апликацијата Instagram за Android веќе ќе можат да работат и без постојана врска со интернет. Тоа го соопштија од Facebook...

Instagram за Android ќе може да работи и без интернет

пред еден месец - Фактор

Повеќето функции на апликацијата Instagram за Android веќе ќе можат да работат и без постојана врска со интернет. Тоа го соопштија од Facebook - компанијата која ја поседува апликацијата за споделување...

Instagram за Android работи и без интернет

пред еден месец - Телефони

Новата верзија на мобилната апликација на Instagram доби надградба со која ќе може да се користи и без интернет конекција. На овој начин корисниците ќе може да ги прегледуваат содржините на личностите...

Instagram отсега ќе работи и без Интернет

пред еден месец - Иновативност

Instagram објави дека ја додава опцијата работење офлајн за својата Android апликација, така што можете да гледате и да ставате објави и без интернет конекција. Оваа опција би требало да ја олесни употребата...

КЛИКНИ