Дупките во општина Цнетар пополнети со цвеќе

пред една недела - Макфакс

Од граѓанската иницијатива „Центар сака да дише“ на градоначалникот Жерновски му „подарија“ цвеќиња со кои сакаат да го потсетат дека треба нешто и да сработи во својот мандат. Тие поставија цвеќиња на...

Дупките во општина Центар нема кој да ги пополни од декември

пред 6 дена - Фактор

Граѓани до редакцијата на Фактор се пожалија на неажурноста на општина Центар, конкретно за улицата Рудевит Гај каде има голем број на дупки и раскопи кои воопшто не се поклопени. Станува збор за улици...

Дупките на Жерновски пополнети со цвеќиња од „Центар сака да дише“

пред една недела - Фактор

Од граѓанската иницијатива „Центар сака да дише“ на градоначалникот Жерновски му „подарија“ цвеќиња со кои сакаат да го потсетат дека треба нешто и да сработи во неговиот мандат. Тие поставија цвеќиња...

Центарци на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на Жерновски

пред една недела - Курир

Повеќе од 100 дупки по улиците на Центар пополнети со земја и насадено цвеќе за да му текне на градоначалникот да сработи нешто, пишува на Фејсбук страницата „ Центар сака да дише “, на која се споделни...

Центарци со цвеќиња го потсетија Жерновски „да сработи нешто“

пред една недела - Нетпрес

Граѓаните на општина Центар на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на градоначалникот Андреј Жерновски. На секоја дупка поставија цвеќе за, како што велат, да му текне на градоначалникот...

Центарци на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на Жерновски

пред една недела - ТВ Нова

Граѓаните на општина Центар на креативен начин го искажаа револтот кон (не)работењето на градоначалникот Андреј Жерновски. На секоја дупка поставија цвеќе за, како што велат, да му текне на градоначалникот...

Центарци на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на градоначалникот

пред една недела - За Се

Граѓаните на општина Центар на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на градоначалникот Андреј Жерновски. На секоја дупка поставија цвеќе за, како што велат, да му текне на градоначалникот...

Креативни центарци- на овој начин го искажаа револтот кон неработењето на Жерновски

пред една недела - Прес 24

Граѓаните на општина Центар на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на градоначалникот Андреј Жерновски. На секоја дупка поставија цвеќе за, како што велат, да му текне на градоначалникот да сработи нешто.

Центарци на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на Жерновски

пред една недела - еВести

Граѓаните на општина Центар на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на градоначалникот Андреј Жерновски. На секоја дупка поставија цвеќе за, како што велат, да му текне на градоначалникот...

Дупките во општина Цнетар пополнети со цвеќе

пред 7 дена - Актуелно24

Од граѓанската иницијатива „Центар сака да дише“ на градоначалникот Жерновски му „подарија“ цвеќиња со кои сакаат да го потсетат дека треба нешто и да сработи во својот мандат. Тие поставија цвеќиња на...

Центарци на креативен начин искажаа револт кон неработењето на Жерновски

пред една недела - Република

Граѓаните на општина Центар на креативен начин го искажаа револтот кон неработењето на градоначалникот Андреј Жерновски. На секоја дупка поставија цвеќе за, како што велат, да му текне на градоначалникот...

Градоначалниче Жерновски, која е твојата омилена дупка?

пред 6 дена - Вистина

Скопје – метропола. Центарот на градот – мета на туристите. Има и своја општина и свој градоначалник. И секако илјада причини за само едно прашање: Работи ли тој човек, нешто? Добро, направи две „Боемски...

КЛИКНИ
kariera.mk