Дел од општина Центар утре без вода

пред една недела - Курир

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер на булеварот „Климент Охридски“ бб, кај Театар Комедија во општина Центар. Прекинот ќе биде се до завршување на работата. Тагови: без вода

Дел од општина Центар утре без вода

пред една недела - A1on

Корисниците на потегот од булеварот „Кирил и Методиј“ до улицата „Димитрие Чуповски“ утре од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер...

Дел од општина Центар утре без вода

пред една недела - ТВ Нова

Корисниците на потегот од булеварот „Кирил и Методиј“ до улицата „Димитрие Чуповски“ утре од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер...

Дел од општина Центар денеска без вода

пред 7 дена - Точка

Корисниците на потегот од булеварот „Кирил и Методиј“ до улицата „Димитрие Чуповски“ денеска од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на...

Дел од општина Центар утре без вода

пред една недела - +Инфо

Корисниците на потегот од булеварот Кирил и Методи до улицата Димитрие Чуповски утре од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер...

Без вода утре од булевар Кирил и Методиј до улицата Чуповски

пред една недела - +Инфо

Поради промена на водомер на булеварот Климент Охридски бб, кај Театар Комедија во општина Центар, без вода утре од 10 часот па до завршување на работата ќе бидат корисниците на потегот од булевар Кирил...

УТРЕ ОД 10 ЧАСОТ: Без вода ќе остане дел од Општина Центар

пред една недела - Телеграф

Корисниците на потегот од булеварот „Кирил и Методиј“ до улицата „Димитрие Чуповски“ утре од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер...

Дел од општина Центар утре без вода

пред една недела - ТВ Нова

Корисниците на потегот од булеварот „Кирил и Методиј“ до улицата „Димитрие Чуповски“ утре од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер...

Без вода утре дел од Центар

пред една недела - A1on

Без вода утре од 9:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците од Музичко училиште, Уставен суд, Комерцијална банка и околните објекти на улица „Црвена скопска општина“ во општина Центар. Како...

Без вода утре дел од Центар

пред една недела - ТВ Нова

Без вода утре од 9:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците од Музичко училиште, Уставен суд, Комерцијална банка и околните објекти на улица „Црвена скопска општина“ во општина Центар. Како...

Проверете дали утре ќе има вода во вашата населба

пред една недела - Прес 24

Корисниците на потегот од булеварот „Кирил и Методиј“ до улицата „Димитрие Чуповски“ утре од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер...

Дел од општина Центар утре без вода

пред една недела - Скопје Инфо

Поради промена на водомер на булеварот Климент Охридски бб, кај Театар Комедија во општина Центар, без вода утре од 10 часот па до завршување на работата ќе бидат корисниците на потегот од булевар Кирил...

Без вода денеска дел од Центар

пред една недела - Курир

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради изведување на водоводен приклучок со пречник 300 мм на улица „Црвена скопска општина“, кој требало да биде...

Без вода денеска дел од Центар

пред една недела - ТВ Нова

Без вода денеска од 9:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците од Музичко училиште, Уставен суд, Комерцијална банка и околните објекти на улица „Црвена скопска општина“ во општина Центар...

Дел од општина Центар денеска без вода

пред 7 дена - Курир

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер на булеварот „Климент Охридски“ бб, кај Театар Комедија во општина Центар. Прекинот ќе биде се до завршување на работата. Мал прекин...

Дел од општина Центар утре без вода

пред една недела - Пулс 24

Корисниците на потегот од булеварот „Кирил и Методиј“ до улицата „Димитрие Чуповски“ утре од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер...

Дел од општина Центар денеска без вода

пред 7 дена - Лидер

Корисниците на потегот од булеварот „Кирил и Методиј“ до улицата „Димитрие Чуповски“ денеска од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на...

Дел од општина Центар утре без вода

пред една недела - Слободна Македонија

Корисниците на потегот од булеварот Кирил и Методи до улицата Димитрие Чуповски утре од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер...

Без вода дел од Центар

пред една недела - Вечер

Без вода утре од 9 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците од Музичко училиште, Уставен суд, Комерцијална банка и околните објекти на улица „Црвена скопска општина" во општина Центар Прекинот...

Дел од општина Центар утре без вода

пред една недела - Сител

Корисниците на потегот од булеварот „Кирил и Методиј“ до улицата „Димитрие Чуповски“ утре од 10 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради промена на водомер...

Денеска без вода …

пред 7 дена - Слободна Македонија

Поради промена на водомер на булеварот Климент Охридски бб, кај Театар Комедија во општина Центар, без вода денеска од 10 часот па до завршување на работата ќе бидат корисниците на потегот од булевар Кирил...

Без вода денеска дел од Центар

пред една недела - Лидер

Без вода денеска од 9:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците од Музичко училиште, Уставен суд, Комерцијална банка и околните објекти на улица „Црвена скопска општина“ во општина Центар....

Без вода утре дел од Центар

пред една недела - Лидер

Без вода утре од 9:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците од Музичко училиште, Уставен суд, Комерцијална банка и околните објекти на улица „Црвена скопска општина“ во општина Центар. Како...

Утре без вода дел од Центар

пред една недела - Здравство 24

Без вода утре од 9:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците од Музичко училиште, Уставен суд, Комерцијална банка и околните објекти на улица „Црвена скопска општина“ во општина Центар. Како...

КЛИКНИ
kariera.mk