Дон Кихот доаѓа во МОБ

пред 6 дена - Слободна Македонија

Балетот „Дон Кихот” од Лудвиг Минкус ќе биде изведен на 25 април 2017 година (вторник) на големата сцена на Македонската опера и балет. Кореограф на оваа украинско-македонска копродукција е Виктор Јаременко,...

Балетот „Дон Кихот“ на сцената на МОБ

пред 5 дена - Макфакс

Балетот „Дон Кихот“ од Лудвиг Минкус ќе биде изведен на 25 април (вторник) на големата сцена на Македонската опера и балет. Кореограф на оваа украинско-македонска копродукција е Виктор Јаременко, уметничкиот...

Балетот „Дон Кихот“ на сцената на МОБ

пред 5 дена - Cooltura

Балетот „Дон Кихот“ од Лудвиг Минкус ќе биде изведен на 25 април (вторник) на големата сцена на Македонската опера и балет... Кореограф на оваа украинско-македонска копродукција е Виктор Јаременко, уметничкиот...

„Дон Кихот“ на сцената на МОБ

пред 6 дена - Република

Балетот „Дон Кихот“ од Лудвиг Минкус ќе биде изведен на 25 април 2017 година (вторник) на големата сцена на Македонската опера и балет. Кореограф на оваа украинско-македонска копродукција е Виктор Јаременко...

Дон Кихот доаѓа во МОБ

пред една недела - Вечер

Балетот е во кореографија на Виктор Јаременко (Украина), а настапуваат Мими Поп Алексова - Атанасовска како Китри и Бобан Ковачевски како Базил. Балетската претстава "Дон Кихот" од Лудвиг Минку ќе биде...

КЛИКНИ
kariera.mk