Дали вагината може да се „прошири“ за време на сексот?

пред една недела - Попара

Ова е веројатно едно од многуте прашања што ве копкаат одвреме-навреме… Прашањето најчесто гласи: Дали честите сексуални односи го менуваат обликот/големината на вагината? Исто така, ако жената многу пати...

Ако не сака да се гали после сексот, не ве сака!

пред една недела - Вечер

Секако, тешко е да знаете на што Вашиот партнер размислува во било кое време, но експертите се колнат дека начинот на кој тој се однесува по сексот може да открие многу. Секако, тешко е да знаете на што...

Што се случува со вашето тело кога ќе престанете да имате секс?

пред една недела - Ladybook

Познато е дека сексот и здравиот сексуален живот имаат позитивно влијание врз вашето здравје. Но, дали знаевте дека недостатокот од секс може да влијае врз вашето физичко и психичко здравје? Еве неколку...

Дали вагината станува потесна ако немате секс?

пред една недела - Exclusive

Еден од таквите е и дека вагината со тек на време се стеснува ако подолго време немате секс. Стручњаците сепак го негираат ова тврдење. „Многумина мислат дека жените кои се помалку сексуално активни имаат...

Што се случува со вашето тело кога ќе престанете да имате секс?

пред една недела - Ladybook

Познато е дека сексот и здравиот сексуален живот имаат позитивно влијание врз вашето здравје. Но, дали знаевте дека недостатокот од секс може да влијае врз вашето физичко и психичко здравје? Еве неколку...

Што кога чувствувате болка при секс?

пред една недела - Ladybook

Чувство на болка за време на сексуалниот однос е многу честа појава – речиси 3 од 4 жени искусуваат болка при секс во некој период од нивниот живот. Кај некои жени ова е привремен проблем, додека пак кај...

Еве зошто не треба да ве гризе совеста ако заради секс – прескокнете тренинг

пред една недела - Убавина и здравје

Најновите истражувања покажуваат дека сексуалните односи се еднакво делотворни како и вежбањето во фитнес-центар или спортувањето. Доколку сте често во недоумица дали треба да одите во теретана или да...

КЛИКНИ
kariera.mk