Гала концерт „Летај песно“ на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - A1on

Гала концерт „Летај песно“ на врвни млади музички уметници со мелодиите на едни од најпознатите светски музички дела подготвени за камерен оркестар од страна на младиот уметник Вејчеслав Поповски ќе се...

Гала концерт „Летај песно“ на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Курир

Солисти на вечерта ќе бидат Тијана Димова, Вејчеслав Поповски, Анастасија Аврамовска, Ени Вучидолова и Бојан Ефтимов. Идејата за концертот, како што информира организаторот, доаѓа од младиот нескротлив...

Гала концерт „Летај песно“ на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Вистина

Гала концерт „Летај песно“ на врвни млади музички уметници со мелодиите на едни од најпознатите светски музички дела подготвени за камерен оркестар од страна на младиот уметник Вејчеслав Поповски ќе се...

Гала концерт „Летај песно" на млади музички уметници

пред еден месец - Вечер

Солисти на вечерта ќе бидат Тијана Димова, Вејчеслав Поповски, Анастасија Аврамовска, Ени Вучидолова и Бојан Ефтимов. Гала концерт „Летај песно" на врвни млади музички уметници со мелодиите на едни од...

Гала концерт „Летај песно“ на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Сител

Гала концерт „Летај песно“ на врвни млади музички уметници со мелодиите на едни од најпознатите светски музички дела подготвени за камерен оркестар од страна на младиот уметник Вејчеслав Поповски ќе се...

Гала концерт на врвни млади музички уметници „летај песно“ на 21 април во МНТ

пред еден месец - Слободна Македонија

На 21 април во Македонскиот народен театар во Скопје ќе се одржи гала концерт на врвни млади музичари кои  на присутните ќе им подарат моменти на уживање со мелодиите на едни од најпознатите светски музички...

Гала концерт „Летај песно“ на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Денешен

Гала концерт „Летај песно“ на врвни млади музички уметници со мелодиите на едни од најпознатите светски музички дела подготвени за камерен оркестар од страна на нашиот млад уметник Вејчеслав Поповски ќе...

Гала концерт „Летај песно“ на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Сител

Гала концерт „Летај песно“ на врвни млади музички уметници со мелодиите на едни од најпознатите светски музички дела подготвени за камерен оркестар од страна на нашиот млад уметник Вејчеслав Поповски ќе...

Гала концерт на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Cooltura

Во Македонскиот народен театар во Скопје, утре, 21 април, ќе се одржи Гала концерт со наслов „Летај песно“ на врвни млади музички уметници... Гала концертот е со мелодии на едни од најпознатите светски...

Гала концерт „Летај песно“ на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - A1on

Гала концерт „Летај песно“ на врвни млади музички уметници со мелодиите на едни од најпознатите светски музички дела подготвени за камерен оркестар од страна на нашиот млад уметник Вејчеслав Поповски ќе...

Гала концерт „Летај песно“ на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Канал 5

Солисти на вечерта ќе бидат Тијана Димова, Вејчеслав Поповски, Анастасија Аврамовска, Ени Вучидолова и Бојан Ефтимов. Идејата за концертот, како што информира организаторот, доаѓа од младиот нескротлив...

Гала концерт „Летај песно“ на млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Лидер

Гала концерт „Летај песно“ на врвни млади музички уметници со мелодиите на едни од најпознатите светски музички дела подготвени за камерен оркестар од страна на нашиот млад уметник Вејчеслав Поповски ќе...

Гала концерт на врвни млади музички уметници „летај песно“ на 21 април во МНТ

пред еден месец - Курир

Се’ започна од идејата на младиот нескротлив дух на овие млади уметници кои веруваат во својот потенцијал и во идејата дека заслужуваат можност да ни покажат со што ние треба да се гордееме. Солисти на...

„Летај песно“ – гала концерт на врвни млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Радио МК

Mагична вечер создадена од  млада генерација ентузијасти – врвни млади музички уметници кои в петок, на 21.04.2017 во Македонскиот народен театар во Скопје во 20.00 часот ќе Ви подарат моменти за уживање...

„ЛЕТАЈ ПЕСНО“ – гала концерт на врвни млади музички уметници во МНТ

пред еден месец - Вистина

Mагична вечер создадена од  млада генерација ентузијасти – врвни млади музички уметници кои во петок, на 21.04.2017 во Македонскиот народен театар во Скопје во 20:00 часот ќе Ви подарат моменти за уживате...

КЛИКНИ