МОБ на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“

пред еден месец - Утрински

Утре во Љубљана ќе настапат Александра Мијалкова и Васил Чичијашвили Балетски уметници од Македонската опера и балет (МОБ) од утре во Љубљана учествуваат на дводневната „Средба на балетски уметници од...

МОБ на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“

пред еден месец - Утрински

Утре во Љубљана ќе настапат Александра Мијалкова и Васил Чичијашвили Балетски уметници од Македонската опера и балет (МОБ) од утре во Љубљана учествуваат на дводневната „Средба на балетски уметници од...

Балетски уметници од МОБ на средба на балетски уметници од поранешна Југославија

пред еден месец - Cooltura

Балетски уметници од Македонската опера и балет денеска и утре (20 и 21 април) во Љубљана ќе учествуваат на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“... Како што соопшти МОБ, денеска е предвидена...

Балетски уметници од МОБ на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“

пред еден месец - Курир

Како што соопшти МОБ, денеска е предвидена конференција на балетските раководители на ансамблите од Љубљана, Белград, Загреб, Сплит, Сараево, Марибор и Скопје, на која излагање ќе има и уметничкиот раководител...

Балетски уметници од МОБ на конференција во Љубљана

пред еден месец - Република

Македонската опера и балет информира дека во Љубљана денес и утре (20 и 21.04.2017), се одржува „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“. Денешниот ден е предвиден за конференција на балетските...

Балетски уметници од МОБ на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“

пред еден месец - A1on

Балетски уметници од Македонската опера и балет денеска и утре во Љубљана ќе учествуваат на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“. Како што соопшти МОБ, денеска е предвидена конференција...

Гостување на балетски уметници од МОБ

пред еден месец - Слободна Македонија

Во Љубљана денес и утре (20 и 21.04.2017), се одржува „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија”. Денешниот ден е предвиден за конференција на балетските раководители на ансамблите од Љубљана,...

Балетски уметници од МОБ на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“

пред еден месец - Вистина

Балетски уметници од Македонската опера и балет денеска и утре во Љубљана ќе учествуваат на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“. Како што соопшти МОБ, денеска е предвидена конференција...

Балетски уметници од МОБ на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“

пред еден месец - Сител

Балетски уметници од Македонската опера и балет денеска и утре во Љубљана ќе учествуваат на „Средба на балетски уметници од поранешна Југославија“. Како што соопшти МОБ, денеска е предвидена конференција...

КЛИКНИ