Од вторник почнуваат уписите во трите градинки во Центар

пред една недела - Дневник

Почнувајќи од вторник до 1 јуни ќе се врши упис на деца во трите градинки што се наоѓаат на територијата на Општина Центар: „13 Ноември“, „Kочо Рацин“ и „Kорчагин“. Kако што информираат општинските власти,...

Со решение за уривање, кафулето „Бастион“ продолжува да се гради

пред една недела - Утрински

Општината Центар нема увид дали и колку инвеститорот постапил по решението за отстранување на дивоградбата. Имал рок од 20 дена Општинарите од Центар не знаат дали и колку инвеститорот на угостителскиот...

Центар: Предност при уписите во градинките ќе имаат жителите на општина Центар

пред една недела - Макфакс

Предност за аплицирање во трите градинки на територијата на општина Центар ќе имаат децата чии родители се жители на оваа општина. Ова било договорено на состанокот со директорите на трите градинки кај...

Предност при уписите во градинките ќе имаат жителите на општина Центар

пред една недела - МКД

Од 25 април до 1 јуни ќе се врши упис на деца во трите градинки кои се на територијата на општина Центар, „13 Ноември", „Кочо Рацин" и „Корчагин" . Како што информираа од општина Центар за упис и за згрижување...

Центар: Предност при уписите во градинките ќе имаат жителите на општина Центар

пред една недела - Денар

Предност за аплицирање во трите градинки на територијата на општина Центар ќе имаат децата чии родители се жители на оваа општина. Ова било договорено на состанокот со директорите на трите градинки кај...

Центар: Предност при уписите во градинките ќе имаат жителите на општина Центар

пред една недела - Точка

Предност за аплицирање во трите градинки на територијата на општина Центар ќе имаат децата чии родители се жители на оваа општина. Ова било договорено на состанокот со директорите на трите градинки кај...

Центар: Предност при уписите во градинките ќе имаат жителите на општина Центар

пред една недела - +Инфо

Упис на деца во трите градинки кои се на територијата на општина Центар: „13 Ноември“, „Кочо Рацин“ и „Корчагин“ .ќе се врши од 25 април до 1 јуни, за што, информира Општина Центар, постои огромен интерес...

Центар: Предност при уписите во градинките ќе имаат жителите на општина Центар

пред една недела - A1on

Од 25-ти април до 1-ви јуни ќе се врши упис на деца во трите градинки кои се на територијата на општина Центар: „13 Ноември“, „Кочо Рацин“ и „Корчагин“ . За упис и за згрижување на децата постои огромен...

КЛИКНИ
kariera.mk