Одговорни компании и организации засадија 70 дрва во Градскиот парк

пред една недела - Дневник

Во Градскиот парк вчера беа засадени 70 зимзелени дрвца од страна на компании и организации учесници на првиот „Форум на добри компании“. Пикникот „на добри компании“ е во организација на асоцијацијата...

Општествено одговорни компании засадија дрвца во Градски парк

пред една недела - Макфакс

Општествено одговорните компании кои учестуваа на првиот „Форум на добри компании“ во четвртокот во Градскиот парк засадија 70 зимзелени дрва. Пикникот на добри компании е во организација на Асоцијацијата...

Засадени 70 дрва во Градски парк од општествено одговорни компании и организации

пред една недела - Економски

Компании и организации учесници на првиот „Форум на добри компании“ денеска во Градскиот парк во Скопје засадија вкупно 70 зимзелени дрвца. Пикникот на добри компании е во организација на Асоцијацијата...

На пикникот на добри компании ќе се засадат 70 дрвја

пред една недела - +Инфо

Пикник на добри компании е закажан за утре со почеток во 10 часот во Градскиот парк во Скопје како продолжение на активностите на првиот „Форум на добри компании“, во организација на Асоцијацијата за...

Засадени 70 дрва во Градски парк од општествено одговорни компании и организации

пред една недела - A1on

Компании и организации учесници на првиот „Форум на добри компании“ денеска во Градскиот парк во Скопје засадија вкупно 70 зимзелени дрвца. Пикникот на добри компании е во организација на Асоцијацијата...

Еко „Пикник на добри компании“ во Скопје

пред една недела - +Инфо

На денешниот „Пикник на добри компании“ кој се одржа во Градскиот парк во Скоје беа засадени 70 дрвја, кои ги обезбеди „Скопје Мериот Хотел“, заедно со холандската компанија „Еуропеан плантс“ од Тетово....

Засадени 70 дрва во Градски парк од општествено одговорни компании и организации

пред една недела - ТВ Нова

Компании и организации учесници на првиот „Форум на добри компании“ денеска во Градскиот парк во Скопје засадија вкупно 70 зимзелени дрвца. Пикникот на добри компании е во организација на Асоцијацијата...

Градски парк во Скопје збогатен со 70 нови дрва

пред една недела - Прес 24

Компании и организации учесници на првиот „Форум на добри компании“ денеска во Градскиот парк во Скопје засадија вкупно 70 зимзелени дрвца. Пикникот на добри компании е во организација на  Асоцијацијата...

Пикник на добри компании во Градскиот парк

пред една недела - Бизнис вести

Пикник на добри компании е закажан за утре (20.04) со почеток во 10 часот како продолжение на активностите на првиот „Форум на добри компании“, Companies Doing Good Forum (видеа и фотографии на линкот),...

Пикник на добри компании во Градскиот парк

пред една недела - Бизнис инфо

Пикник на добри компании е закажан за утре (20.04) со почеток во 10 часот како продолжение на активностите на првиот Форум на добри компании, Companies Doing Good Forum , во организација на Асоцијацијата...

Засадени 70 зимзелени дрвца во Градски парк

пред една недела - Вечер

Компании и организации учесници на првиот „Форум на добри компании" во Градскиот парк во Скопје засадија вкупно 70 зимзелени дрвца Пикникот на добри компании е во организација на Асоцијацијата за истражување,...

Засадени 70 дрва во Градски парк од општествено одговорни компании и организации

пред една недела - Лидер

Компании и организации учесници на првиот „Форум на добри компании“ денеска во Градскиот парк во Скопје засадија вкупно 70 зимзелени дрвца. Пикникот на добри компании е во организација на Асоцијацијата...

КЛИКНИ
kariera.mk