Дела на уметници од Грција во Остен

пред една недела - Локално

Вечерва, со почеток во 20,20 часот  во галеријата на Остен, во рамките на Офф- програмата на Остен ќе се отвори изложбата на двајца уметници од Грција, Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани. Кондосфирис и...

Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани: Постои некоја тајна врскa

пред една недела - Макфакс

Грчките ликовни уметници што од вечерва гостуваат во скопската галерија „Остен“ се согласни дека низ целата територија на Балканот уметноста не познава граници, а меѓу креативците има некоја тајна поврзаност....

Изложба на Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани од Грција во Остен

пред една недела - Лидер

Во рамки на Офф-програмата на ОСТЕН Биенале на цртеж Скопје вечер со почеток во 20:20 часот, во галерија Остен ќе биде отворена изложбата на двајца уметници од Грција, Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани....

Изложба на Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани од Грција во Остен

пред една недела - +Инфо

Во рамки на Офф-програмата на ОСТЕН Биенале на цртеж Скопје вечер со почеток во 20:20 часот, во галерија Остен ќе биде отворена изложбата на двајца уметници од Грција, Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани....

Изложба на Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани од Грција во Остен

пред една недела - A1on

Во рамки на Офф-програмата на ОСТЕН Биенале на цртеж Скопје вечер со почеток во 20:20 часот, во галерија Остен ќе биде отворена изложбата на двајца уметници од Грција, Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани....

Изложба на Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани од Грција во Остен

пред една недела - Канал 5

И Кондосфирис и Ѕани беа учесници на Биеналето на цртеж Скопје 2016 и беа претставени во каталогот со свои репродукции. Кондосфирис работи со цемент, објекти и цртежи (цемент на хартија), а Сани со исклучително...

Изложба на Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани од Грција во Остен

пред една недела - Сител

Во рамки на Офф-програмата на ОСТЕН Биенале на цртеж Скопје вечер со почеток во 20:20 часот, во галерија Остен ќе биде отворена изложбата на двајца уметници од Грција, Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани....

Изложба на Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани од Грција во ОСТЕН

пред една недела - A1on

Во рамки на Офф-програмата на ОСТЕН Биенале на цртеж Скопје утревечер со почеток во 20:20 часот, во галерија ОСТЕН ќе биде отворена изложбата на двајца уметници од Грција, Харис Кондосфирис и Кристина...

Уметници од Грција изложуваат во Остен

пред една недела - Макфакс

Во рамките на Офф-програмата на „Остен Биенале на цртеж Скопје 2016“, задутре со почеток во 20:20 часот, во галерија Остен ќе биде отворена  изложба на двајца исклучителни уметници од Грција, Харис Кондосфирис...

Изложба на Кондосфирис и Ѕани во галерија ОСТЕН

пред една недела - +Инфо

Во рамките на Офф-програмата на ОСТЕН Биенале на цртеж Скопје 2016, в четврток во 20.20 часот, во галерија ОСТЕН ќе започне изложба на двајца исклучителни уметници од Грција, Харис Кондосфирис и Кристина...

Изложба на уметниците Кондосфирис и Ѕани во галерија „Остен“

пред една недела - Република

Во рамките на Офф-програмата на ОСТЕН Биенале на цртеж Скопје 2016, во четврток, 20 април, со почеток во 20.20 часот, во галерија „ОСТЕН“ ќе биде отворена изложбата на двајца исклучителни уметници од Грција,...

Изложба на уметниците Кондосфирис и Ѕани во галерија „Остен“

пред една недела - Cooltura

Во рамките на Офф-програмата на ОСТЕН Биенале на цртеж Скопје 2016, во четврток, 20 април, со почеток во 20.20 часот, во галерија „ОСТЕН“ ќе биде отворена изложбата на двајца исклучителни уметници од Грција,...

КЛИКНИ
kariera.mk