Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари, ова се новите цени

пред еден месец - Скопје Инфо

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите. Законот предвидува зголемување на цигарите секоја година за најмалку...

Поскапуваат цигарите во Македонија – ова се новите цени

пред еден месец - Турлитава

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите. Законот предвидува зголемување на цигарите секоја година за најмалку...

Поскапуваат цигарите во Македонија - ова се новите цени

пред еден месец - Прес 24

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите. Законот предвидува зголемување на цигарите секоја година за најмалку...

Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари, ова се новите цени

пред еден месец - За Се

Цигарите ќе поскапат за најмалку 4 денари по една кутија, со што одредени цигари од поскапите брендови ќе чинат и до 140 денари. Последното поскапување на цигарите беше во август минатата година. Според...

ПОСКАПУВААТ ЦИГАРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА: Ова се новите цени

пред еден месец - Infomax

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите. Законот предвидува зголемување на цигарите секоја година за најмалку...

Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари, ова се новите цени

пред еден месец - Република

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите. Законот предвидува зголемување на цигарите секоја година за најмалку...

КЛИКНИ
kariera.mk