Кучињата  скитници ги сардисаа граѓаните  дневно и по пет случаи

Кучињата - скитници ги сардисаа граѓаните - дневно и по пет случаи

Утрински | пред 9 месеци

Ветеринарите објаснуваат дека уличните кучиња најчесто напаѓаат кога се гладни или кога стравуваат дека им е загрозена територијата Горан Адамовски Двегодишно девојче од околината на Скопје вчераутро било...

Хорор во Бачиште кучиња нападнаа уште една жена

Хорор во Бачиште, кучиња нападнаа уште една жена

Бриф | пред 9 месеци

Се случува ли хорор во кичевско Бачиште каде пред неколку дена кучиња изгризаа до смрт три годишно дете. Според информации на телевизија 24 вечерва во селото кучиња повторно нападнале возрасна жена, која...

Уште еден хорор вечерва во с Бачиште Кучиња нападнаа жена  лекари ја крпеа нејзината рака

Уште еден хорор вечерва во с. Бачиште: Кучиња нападнаа жена – лекари ја крпеа нејзината рака

Локално | пред 9 месеци

Се случува ли хорор во кичевско Бачиште каде пред неколку дена кучиња изгризаа до смрт три годишно дете. Според информации на телевизија 24 вечерва во селото кучиња повторно нападнале возрасна жена, која...

Вината за смртта на детето е кај сопственикот и кај тие што размножуваат кучиња без контрола

Вината за смртта на детето е кај сопственикот и кај тие што размножуваат кучиња без контрола

Дневник | пред 9 месеци

Целата вина за страшната смрт на малото момче од кичевското село Бачишта, кое почина откако беше искасано од глутница кучиња, паѓа врз сопственикот на кучињата, но и врз сите што ги размножуваат своите...

Хорор во Бачиште кучиња нападнаа уште една жена

Хорор во Бачиште, кучиња нападнаа уште една жена

24 вести | пред 9 месеци

Се случува ли хорор во кичевско Бачиште каде пред неколку дена кучиња изгризаа до смрт три годишно дете. Според информации на телевизија 24 вечерва во селото кучиња повторно нападнале возрасна жена, која...

Во кичевско Бачишта уште еден напад од глутница кучиња на мета возрасна жена

Во кичевско Бачишта уште еден напад од глутница кучиња-на мета возрасна жена!

Фактор | пред 9 месеци

Откако  кичевско Бачишта беше завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир, денеска попладне е регистриран уште еден таков случај. Во 21,50 часот од СВР-Охрид е пријавено дека околу 17,00 часот во с.Бачишта,...

Кичевско Бачиште завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир

Кичевско Бачиште завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир

Локално | пред 9 месеци

Кучиња скитници се уште шетаат во кичевското село Бачишта, откако беше брутало искасано 3- годишно дете. Локалното население е во паника поради трагедијата која го потресе селото, но и државата, информира...

Уште една жртва на бесните кучиња во кичевското село кои усмртија мало дете

Уште една жртва на бесните кучиња во кичевското село кои усмртија мало дете

Позитив | пред 9 месеци

Повторно напад од кучиња во истото село. Откако Македонија беше потресена од смртта на малиот Џеваир, денеска уште еден случај, за среќа не толку трагичен. Во 21,50 часот од СВР-Охрид сме известени дека...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Локално | пред 9 месеци

Aгенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кичевско Бачиште завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир

Кичевско Бачиште завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир

24 вести | пред 9 месеци

Кучиња скитници сѐ уште шетаат во кичевското село Бачишта, откако беше брутало искасано тригодишно дете. Локалното население е во паника поради трагедијата која го потресе селото, но и државата. Во овој...

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Кајгана | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Макфакс | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Економски | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ поведе прекршочна постапка против сопственикот на кучињата што искасаа дете во Кичевско

АХВ поведе прекршочна постапка против сопственикот на кучињата што искасаа дете во Кичевско

Телеграф | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кучињата што усмртија дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија дете не биле вакцинирани

+Инфо | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

A1on | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

ТВ Нова | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Канал 5 | пред 9 месеци

Постапката, како што соопшти АХВ, е покрената врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар и овластеното ветеринарно друштво. Притоа, веднаш се преземени сите  мерки пропишани...

АХВ Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете кучињата ставени во изолација под надзор

АХВ: Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете, кучињата ставени во изолација под надзор

Курир | пред 9 месеци

-Извршен е клинички преглед на кучињата и истите се ставени во изолација и под официјален надзор за следење на евентуална појава на симптоми на болеста беснило. Кучињата кои го придружувале стадото овци...

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Точка | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете кучињата ставени во изолација под надзор

АХВ: Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете, кучињата ставени во изолација под надзор

еВести | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Лидер | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Прес 24 | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Алсат-М | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете кучињата ставени во изолација под надзор

АХВ: Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете, кучињата ставени во изолација под надзор

Денешен | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Reporter.mk | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Либертас | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кичево граѓаните бараат итно преземање мерки за кучињата скитници

Кичево, граѓаните бараат итно преземање мерки за кучињата-скитници

Алсат-М | пред 9 месеци

Врие од кучиња скитници во Кичево. Граѓаните велат дека ситуацијата е алармантна особено во навечер и наутро кога кучињата се собираат во групи и неретко напаѓаат случајни минувачи. За тоа говори и извештајот...

Почина детенцето нападнато од кучиња ќе се врши обдукција

Почина детенцето нападнато од кучиња, ќе се врши обдукција

МКД | пред 9 месеци

Четиригодишното дете што беше нападнато од глутница кучиња , вчера во 13 часот, им подлегна на повредите. Како што информираа од полицијата на 19 март во 13 часот во Ургентниот центар Скопје, на „КАРИЛ“...

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

MK News | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

Кучињата не биле ни вакцинирани Пријава против сопственикот

Кучињата не биле ни вакцинирани: Пријава против сопственикот

Република | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои го нападнаа четиригодишно дете

Прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои го нападнаа четиригодишно дете

еМАГАЗИН | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Сител | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кучињата касаат никој мува не го лази

Кучињата касаат, никој мува не го лази!

Вечер | пред 9 месеци

Стануваат ли се поагресивни уличните кучиња, освен што се забележува и дека се повеќе ги има на улиците? Граѓаните велат не е безбедно повеќе, бараат да се донесе закон со кој ќе се реши овој проблем На...

АХВ Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете кучињата ставени во изолација под надзор

АХВ: Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете, кучињата ставени во изолација под надзор

Слободна Македонија | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ ќе поднесе прекршочна пријава против сопственикот на кучињата кои го нападнаа четиригодишното дете во кичевскo

АХВ ќе поднесе прекршочна пријава против сопственикот на кучињата кои го нападнаа четиригодишното дете во кичевскo

Здравство 24 | пред 9 месеци

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кој е виновен за смртта на детето искасапено од кучиња

Кој е виновен за смртта на детето искасапено од кучиња?

Фактор | пред 9 месеци

Случајот со смртта на четиригодишното дете од кичевското село Бачишта, кое почина откако беше парчосано од глутница кучиња, отвори многу прашања за тоа кој е виновникот. Четиригодишниот Џеваир во четвртокот...

 Анима мунди  Да се забрани непреченото размножување на домашните животни

„Анима мунди“: Да се забрани непреченото размножување на домашните животни

Локално | пред 9 месеци

Здружението за заштита на животни „Анима мунди“ преку реакција испратена до медиумите се огласи за смртта на четиригодишното детенце кое по неколкудневните обиди за спасување на неговиот живот, тоа им...

Ја загуби битката Почина детенцето кое беше искасано од кучиња

Ја загуби битката: Почина детенцето кое беше искасано од кучиња

Таратур | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта, кое во четвртокот претпладне беше нападнато и искасано од глутница кучиња, почина денес попладне на скопските клиники. Како што информираат болнички извори...

 Анима Мунди за кучето што искасапи дете Несреќа во која еден миг човечки превид има кобни последици

„Анима Мунди“ за кучето што искасапи дете: Несреќа во која еден миг човечки превид, има кобни последици

еМАГАЗИН | пред 9 месеци

Здржението за заштита на животни „Анима мунди“ испрати соопштение до јавноста по повод реакциите на социјалните мрежи, во кое се прозиваат како здружение, бидејќи кучиња нападнаа и растргнаа тригодишно...

Почина детето искасано од кучиња во Бачишта

Почина детето искасано од кучиња во Бачишта

Дневник | пред 9 месеци

Четиригодишникот од кичевското село Башишта почина вчера и покрај напорите на лекарите од Kлиниката „Мајка Тереза“ да го спасат неговиот живот. Според лекарите, кучињата биле толку агресивни што буквално...

 Анима мунди  Да се забрани непреченото размножување на домашните животни

„Анима мунди“: Да се забрани непреченото размножување на домашните животни

24 вести | пред 9 месеци

Здружението за заштита на животни „Анима мунди“ преку реакција испратена до медиумите се огласи за смртта на четиригодишното детенце кое по неколкудневните обиди за спасување на неговиот живот, тоа им...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Дневник | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња

Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња

Скопје Инфо | пред 9 месеци

Четиригодишното дете кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевското село Бачишта починало, објави Канал 5. Како што дознава телевизијата, и покрај напорите на лекарите да му го...

Почина 4 годишното дете нападнато од кучиња

Почина 4 годишното дете нападнато од кучиња

МКД | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина четиригодишно дете искасано од кучиња

Почина четиригодишно дете искасано од кучиња

24 вести | пред 9 месеци

По неколку дневен обид за спасување на животот на чериригодишното детенце од кичевско кое во Ургентниот центар беше примено со тешки повреди предизвикани од напад од кучиња, тоа попладнево им подлегна...

 Анима мунди и сексот

„Анима мунди“ и сексот

Калимеро | пред 9 месеци

„ Најголем причинител за бездомни животни е човекот, кој ги размножува неконтролирано“. Ова е само мал дел од реакцијата на Здружението за заштита на животните „Анима мунди“, откако глутница кучиња нападна...

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Бриф | пред 9 месеци

Четиригодишниот Џеваир Усеини , кој беше искасан од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Алфа | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Четиригодишното...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Вест | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Лидер | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

ТВ Нова | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Позитив | пред 9 месеци

Четиригодишниот Џеваир Усеини , кој беше искасан од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Кукурику | пред 9 месеци

pack of dogs Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите....

Анима Мунди бара да се забрани непреченото размножување на домашни животни

Анима Мунди бара да се забрани непреченото размножување на домашни животни

A1on | пред 9 месеци

Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата е...

Анима Мунди бара да се забрани непречено размножување на домашни животни

Анима Мунди бара да се забрани непречено размножување на домашни животни

+Инфо | пред 9 месеци

Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата е...

Почина детето с Бачишта што беше искасано од глутница кучиња

Почина детето с. Бачишта што беше искасано од глутница кучиња

Локално | пред 9 месеци

На КАРИЛ, денеска околу 13 часот почина четиригодишното момче од кичевското село Бачишта, кое пред три дена беше нападнато и буквално растргнато од глутница кучиња. Детето беше на апарати за дишење и три...

Почина детето кое што беше искасано од кучиња

Почина детето кое што беше искасано од кучиња

A1on | пред 9 месеци

Четиригодишниот Џеваир Усеини, кој беше нападнат од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир бил нападнат...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Алсат-М | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина детето нападнато од глутница кучиња

Почина детето нападнато од глутница кучиња

Утрински | пред 9 месеци

При нападот му биле нанесени тешки повреди на телото - кучињата го касале во пределот на стомакот, градниот кош и главата Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта поладнево им подлегна на повредите...

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

+Инфо | пред 9 месеци

Четиригодишниот Џеваир Усеини , кој беше искасан од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат...

Анима мунди Најголем причинител за бездомни животни е човекот

Анима мунди: Најголем причинител за бездомни животни е човекот

Reporter.mk | пред 9 месеци

Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата е...

ТАГА Почина четиригодишното дете кое го искасаа кучиња во кичевско момчето не ги издржа тешките повреди

ТАГА: Почина четиригодишното дете кое го искасаа кучиња во кичевско, момчето не ги издржа тешките повреди

Турлитава | пред 9 месеци

Почина четиригодишното детенце кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевско. Канал 5 дознава дека и покрај напорите на лекарите да му го спасат животот, четиригодишното момченце...

ТРАГЕДИЈА Почина детето нападнато од кучиња

ТРАГЕДИЈА: Почина детето нападнато од кучиња

Курир | пред 9 месеци

Од клиниката за Канал 5 потврдија дека детенцето починало околу 13 часот. Детето пред четири дена на клиниката било донесено со тешки повреди по целото тело. Доктор Симеонов хирургот кој ја работеше тешката...

ПОЧИНА ДЕТЕТО ШТО ГО ИСКАСАА КУЧИЊА Момчето не ги издржа тешките повреди

ПОЧИНА ДЕТЕТО ШТО ГО ИСКАСАА КУЧИЊА: Момчето не ги издржа тешките повреди

Телеграф | пред 9 месеци

Четиригодишното детенце од кичевското село Бачишта, не ги издржа тешките повреди кои му беа нанесени откако го искасаа глутница кучиња. Од Клиничкиот центар во Скопје за Телеграф.мк ја потврдија информацијата...

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

Канал 5 | пред 9 месеци

Од клиниката за Канал 5 потврдија дека детенцето починало околу 13 часот. Детето пред четири дена на клиниката било донесено со тешки повреди по целото тело. Доктор Симеонов хирургот кој ја работеше тешката...

Почина детето нападнато од кучиња

Почина детето нападнато од кучиња

Денешен | пред 9 месеци

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

Почина детето искасано од овчарски кучиња

Почина детето искасано од овчарски кучиња

Нова ТВ | пред 9 месеци

Усеини Џеваир (4) од селото Бачишта, Кичево денеска почина на Клиниката за анестезија, реанимација и интензивно лекување, откако во четвртокот беше искасано од овчарски кучиња. Во билтенот на МВР пишува...

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

За Се | пред 9 месеци

Од клиниката потврдија дека детенцето починало околу 13 часот пренесува Канал 5 . Детето пред четири дена на клиниката било донесено со тешки повреди по целото тело. Доктор Симеонов хирургот кој ја работеше...

ТАГА Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

ТАГА: Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

Прес 24 | пред 9 месеци

Почина четиригодишното детенце кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевско. Канал 5 дознава дека и покрај напорите на лекарите да му го спасат животот, четиригодишното момченце...

Анима мунди Најголем причинител за бездомни животни е човекот кој ги размножува неконтролирано потоа исфрла на улица

Анима мунди: Најголем причинител за бездомни животни е човекот, кој ги размножува неконтролирано, потоа исфрла на улица

Либертас | пред 9 месеци

Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата е...

Кучиња нападнале жена во струшко Велгошти

Кучиња нападнале жена во струшко Велгошти

+Инфо | пред 9 месеци

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња во раните утрински часови кога се движела пеш, објави Охрид њуз . Kучињата се појавиле од двор на куќа покрај патот каде биле чувани...

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Скопје Инфо | пред 9 месеци

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. Пред три дена детето беше нападнато од група кучиња кога сакало преку нива да отиде со соседната...

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Либертас | пред 9 месеци

Четиригодишниот Џеваир Усеини , кој беше искасан од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат...

Драма во Охрид Жена нападната од глутница кучиња

Драма во Охрид: Жена нападната од глутница кучиња

Прес 24 | пред 9 месеци

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња. Нападот се случил во раните утрински часови кога жената се движела пеш по улица во селото, а кучињата се појавиле од двор на куќа...

Анима Мунди бара да се забрани непречено размножување на домашни животни

Анима Мунди бара да се забрани непречено размножување на домашни животни

Радио МОФ | пред 9 месеци

„Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата...

Почина четиригодишното дете од Кичевско кое беше нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од Кичевско кое беше нападнато од кучиња

еМАГАЗИН | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Детенцето кое беше искасапено од кучињата заврши трагично

Детенцето кое беше искасапено од кучињата заврши трагично

Reporter.mk | пред 9 месеци

Почина четиригодишното детенце кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевско. Канал 5 дознава дека и покрај напорите на лекарите да му го спасат животот, четиригодишното момченце...

Драма во Охрид Жена нападната од глутница кучиња

Драма во Охрид: Жена нападната од глутница кучиња

Reporter.mk | пред 9 месеци

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња. Нападот се случил во раните утрински часови кога жената се движела пеш по улица во селото, а кучињата се појавиле од двор на куќа...

Почина детенцето кое беше нападнато од кучиња

Почина детенцето кое беше нападнато од кучиња

Пулс 24 | пред 9 месеци

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

ТРАГЕДИЈА Почина детето нападнато од кучиња

ТРАГЕДИЈА: Почина детето нападнато од кучиња

MK News | пред 9 месеци

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

Република | пред 9 месеци

Четиригодишното дете кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевското село Бачишта починало објави „ Канал 5 “. Како што дознава телевизијата, и покрај напорите на лекарите да му...

Кучињата го гледале само како живо месо  Нема место каде детенцето не било распарчено

Кучињата го гледале само како живо месо – Нема место каде детенцето не било распарчено

Reporter.mk | пред 9 месеци

Детенцето од кочанското село коа го распарчија кучиња е во тешка здравствена состојба, и понатаму на апарати за одржување во живот. Четиригодишното детенце од Бачишта нема место на телото каде што не било...

Трагедија Почина четиригодишното детенеце кое беше растргнато од глутница кучиња

Трагедија: Почина четиригодишното детенеце кое беше растргнато од глутница кучиња

Сител | пред 9 месеци

После три дена битка 4 годишното дете од кичевското село Бачишта денеска околу 13 часот им подлегна на повредите. Детето во исклучително лоша состојба беше пренесено во Ургентниот центар во Скопје.Речиси...

ТАГА Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

ТАГА: Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

Infomax | пред 9 месеци

Почина четиригодишното детенце кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевско. Канал 5 дознава дека и покрај напорите на лекарите да му го спасат животот, четиригодишното момченце...

Почина детето искасано од кучиња

Почина детето искасано од кучиња

Ако | пред 9 месеци

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта  им подлегна на повредите здобиени од нападот од глутница кучиња. По неколку дневна борба за неговиот живот во Клиничкиот центар во Скопје, тоа попладнето...

Почина четиригодишното детенце во Скопје кое беше нападнато од кучиња

Почина четиригодишното детенце во Скопје кое беше нападнато од кучиња

Арена | пред 9 месеци

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта кое пред три дена беше нападнато од глутница кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта кое пред три дена беше нападнато од глутница кучиња

Здравство 24 | пред 9 месеци

На КАРИЛ, денеска околу 13 часот почина четиригодишното момче од кичевското село Бачишта, кое пред три дена беше нападнато и буквално растргнато од глутница кучиња. Детето беше на апарати за дишење и три...

Жена нападната од кучиња во струшко Велгошти

Жена нападната од кучиња во струшко Велгошти

Здравство 24 | пред 9 месеци

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња во раните утрински часови кога се движела пеш, објави Охрид њуз . Kучињата се појавиле од двор на куќа покрај патот каде биле чувани...

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

+Инфо | пред 9 месеци

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. - Нема место на телото каде што детето не било распарано. По неколкучасовната операција остана...

Почина малиот Џеваир детето што беше нападнато од кучиња

Почина малиот Џеваир, детето што беше нападнато од кучиња

ТВ 21 | пред 9 месеци

Малиот Усеини Џеваир, роден 2013 година, им подлегнал на повредите и денеска во 13 часот почина на „КАРИЛ“ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат од кучиња во с.Бачишта-Кичево, на 16.03.2017. Од МВР информираат...

Детето нападнато од кучиња остнана без бубрег и е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња остнана без бубрег и е на апарати за дишење

+Инфо | пред 9 месеци

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. - Нема место на телото каде што детето не било распарано. По неколкучасовната операција остана...

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

Вечер | пред 9 месеци

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

Нема место каде не било распарчено  детали за детето нападнато од кучиња

Нема место каде не било распарчено - детали за детето нападнато од кучиња

Прес 24 | пред 9 месеци

Детенцето од кочанското село коа го распарчија кучиња е во тешка здравствена состојба, и понатаму на апарати за одржување во живот. Четиригодишното детенце од Бачишта нема место на телото каде што не било...

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Пулс 24 | пред 9 месеци

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. Пред три дена детето беше нападнато од група кучиња кога сакало преку нива да отиде со соседната...

Драма во Охрид Жена нападната од глутница кучиња

Драма во Охрид: Жена нападната од глутница кучиња

Infomax | пред 9 месеци

Во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња. Нападот се случил во раните утрински часови кога жената се движела пеш по улица во селото, а кучињата се појавиле од двор на куќа покрај патот...

Драма во Охрид Жена нападната од глутница кучиња

Драма во Охрид: Жена нападната од глутница кучиња

Сител | пред 9 месеци

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња. Нападот се случил во раните утрински часови кога жената се движела пеш по улица во селото, а кучињата се појавиле од двор на куќа...

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Република | пред 9 месеци

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. Пред три дена детето беше нападнато од група кучиња кога сакало преку нива да отиде со соседната...

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Reporter.mk | пред 9 месеци

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. – Нема место на телото каде што детето не било распарано. По неколкучасовната операција остана...

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Либертас | пред 9 месеци

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. – Нема место на телото каде што детето не било распарано. По неколкучасовната операција остана...

Детето нападнато од кучиња е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња е на апарати за дишење

Слободна Македонија | пред 9 месеци

Во исклучително лоша состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, животот му го даваат машините за дишење. Пред два дена детето беше искасано од овчарски кучиња додека од куќата каде живеело, сакало...

Четиригодишно дете од кичевско во критична состојба и приклучено на апарати  Глутница кучиња го распарчале

Четиригодишно дете од кичевско во критична состојба и приклучено на апарати – Глутница кучиња го распарчале

Здравство 24 | пред 9 месеци

Дете родено во 2013 година од кичевското село Бачишта е тешко повредено во пределот на стомакот, градниот кош и главата во напад од глутница кучиња. Поради сериозноста на повредите, од Општата болница...

Детали за здравствената состојба на детето нападнато од кучиња нападнато уште едно дете

Детали за здравствената состојба на детето нападнато од кучиња, нападнато уште едно дете

Република | пред 9 месеци

Четиригодишно дете од кичевското село Бачишта, се здоби со тешки повреди во пределот на стомакот, градниот кош и главата, откако вчера беше нападнат од повеќе кучиња. Поради сериозноста на повредите, малолетникот,...

Кучиња нападнале четиригодишно дете се бори за живот

Кучиња нападнале четиригодишно дете, се бори за живот

Република | пред 9 месеци

Четиригодишно дете од кичевско Бачиште во критична состојба вчера било донесено во скопскиот Ургентен центар. Од полицијата информираат дека детето било нападнато од кучиња. Инцидентот се случил вчера...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2017 · Приватност