„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес за Светскиот ден на поезијата

пред еден месец - Дневник

Светскиот ден на поезијата денеска во девет кафе-барови во Скопје и во Велес ќе биде одбележан со акцијата „Плати со поезија“ - дел од глобалниот настан што се случува во повеќе од 1.400 кафетерии во 36...

„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес

пред еден месец - Утрински

По повод Светскиот ден на поезијата трета година по ред Македонија е дел од овој глобален настан По повод Светскиот ден на поезијата - 21 март, трета година по ред Македонија е дел од глобалниот настан...

„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес

пред еден месец - Курир

Во Нола Бар, Наргиле Кафе, Ревија, Дион, Бекјард, Џус бар, Венето, Баду Бар во Скопје и во Чао Кафе во Велес љубителите на кафе и чај ќе можат да платат со поезија, a најдобрите поеми ќе добијат награди....

„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес

пред еден месец - Република

Во вторник, 21 март, во 10 часот, по повод Светскиот ден на поезијата, по трет пат започнува акцијата „Плати со поезија“. Во Нола Бар, Наргиле Кафе, Ревија, Дион, Бекјард, Џус бар, Венето, Баду Бар во...

Напиј се кафе и плати со стихови!

пред еден месец - Вечер

По повод Светскиот ден на поезијата денес во 10 часот, по трет пат започнува акцијата „Плати со поезија" Во Нола Бар, Наргиле Кафе, Ревија, Дион, Backyard, Juice Bar, Венето, Баду Бар во Скопје и во Чао...

„Плати со поезија“ на 9 локации во Скопје и Велес

пред еден месец - Радио МОФ

Кафе, инспирација и стихови на Светскиот ден на поезијата. Трета година по ред Македонија повторно е дел од глобалниот настан „Плати со поезија“. По повод Светскиот ден на поезијата, Јулиус Мајнл неминовно...

КЛИКНИ
kariera.mk