Одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Утрински

Во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје, денеска се одбележа Светскиот ден на раскажувањето сказни со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното...

Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ е одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - МКД

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине!“ и издавачката куќа „Арс Ламина“ им донираа 40 комплети од едицијата „Бајки од Македонија“ на градските библиотеките во Македонија за...

Одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Утрински

Во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје, денеска се одбележа Светскиот ден на раскажувањето сказни со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното...

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Нетпрес

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс Ламина“, во чие издание е едицијата, на Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ и донираа 40 комплети „Бајки...

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Канал 5

Наратори на приказните беа актерите Теоман Максут и Миа Кантарџиева. Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс Ламина“, во чие издание е едицијата, на Градската...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Макфакс

Светскиот ден на раскажување приказни се одбележа со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци....

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - A1on

Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ беше одбележан Светскиот ден на раскажување...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Фактор

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ се одбележа Светскиот ден на раскажување приказни....

Со читање на приказните од „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - +Инфо

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ се одбележа Светскиот ден на раскажување...

Со читање на Бајки од Македонија одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Бизнис инфо

Со читање на приказните од едицијата Бајки од Македонија пред првачињата од основното училиште Коле Неделковски во градската библиотека Браќа Миладиновци се одбележа Светскиот ден на раскажување приказни....

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Денар

Светскиот ден на раскажување приказни се одбележа со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци....

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Денешен

Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ беше одбележан Светскиот ден на раскажување...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Мама365

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ се одбележа Светскиот ден на раскажување...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Story

Скопје, 20.03.2017 (Макфакс) – Светскиот ден на раскажување приказни се одбележа со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Пулс 24

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс Ламина“ им донираа 40 комплети од едицијата „Бајки од Македонија“ на градските библиотеките во Македонија за да...

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Сител

Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ беше одбележан Светскиот ден на раскажување...

Со „Бајки од Македонија" одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Вечер

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине" и издавачката куќа „Арс Ламина" им донираа 40 комплети од едицијата „Бајки од Македонија" на градските библиотеките во Македонија за да...

Движењето „Браво сине“ и „Арс ламина“ организираат средба со најмладите во библиотеката „Браќа Миладиновци“

пред една недела - МКД

По повод Светскиот ден на раскажувањето сказни, ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ од Скопје, Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине!“ и издавачката куќа „Арс ламина“...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - еМАГАЗИН

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ се одбележа Светскиот ден на раскажување...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Лидер

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

пред една недела - Иновативност

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс Ламина“ им донираа 40 комплети од едицијата „Бајки од Македонија“ на градските библиотеките во Македонија за да...

Приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Cooltura

По повод Светскиот ден на раскажувањето сказни, Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ денеска, 20 март, во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“...

По повод светскиот ден на раскажување на сказни,“Бајки од Македонија“

пред една недела - Слободна Македонија

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат...

ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“: Средба на првачиња по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Телеграф

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни, денеска во 13 часот, во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - ТВ Нова

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - A1on

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Канал 5

Приказните кои произлегуваат од усната раскажувачка традиција во Македонија на најмладата популација ќе им ги раскажат млади актери. - Волшебните приказни од оваа едиција претставуваат модернизиран и адаптиран...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Курир

Приказните кои произлегуваат од усната раскажувачка традиција во Македонија на најмладата популација ќе им ги раскажат млади актери. – Волшебните приказни од оваа едиција претставуваат модернизиран и адаптиран...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Локално

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Вистина

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Денешен

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат...

Светски ден на раскажувањето сказни: За првачињата ќе се читаат „Бајки од Македонија“

пред една недела - Република

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

пред една недела - Радио МОФ

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат...

КЛИКНИ
kariera.mk