ХАН: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Телеграф

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан: Само влез во ЕУ е трајно решение за кревкиот Западен Балкан

пред еден месец - Бриф

Ситуацијата во земјите од Западен Балкан и понатаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно во ЕУ, оцени еврокомесарот за проширување и добрососедска политика, Јоханес Хан,...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Утрински

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Дневник

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан и тројката европратеници утре во Македонија

пред еден месец - МТВ 1

Еврокомесарот за проширување и соседска политика, Јоханес Хан, заедно со тројката европратеници, Иво Вајгл, Едвард Кукан и Кнут Флекенштај, утре доаѓа во Македонија во обид да се најде излез од политичката...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Идивиди

Виена, 20 март 2017 (МИА) - Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно...

Хан: Состојбата на Западен Балкан е кревка, но иднината на регионот е во ЕУ

пред еден месец - Макфакс

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. „Ние не се фокусираме...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Локално

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - ТВ Нова

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Економски

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан: Состојбата на Западен Балкан е кревка, но иднината на регионот е во ЕУ

пред еден месец - Таратур

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. „Ние не се фокусираме...

Хан: Состојбата на Западен Балкан е кревка, но иднината на регионот е во ЕУ

пред еден месец - Точка

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. „Ние не се фокусираме...

Хан верува дека иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - +Инфо

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан и европратениците утре во Скопје ќе бараат излез од политичката криза

пред еден месец - МКД

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан, заедно со тројката евроратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Фелекенштајн утре на пладне доаѓаат во Македонија во уште еден обид за постигнување договор за излез...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - A1on

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан: Потребно е ЕУ да најде трајно решение за кревката стабилност на Западен Балкан

пред еден месец - Позитив

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Лидер

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан: Само влез во ЕУ е трајно решение за кревкиот Западен Балкан

пред еден месец - Reporter.mk

Ситуацијата во земјите од Западен Балкан и понатаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно во ЕУ, оцени еврокомесарот за проширување и добрососедска политика, Јоханес Хан,...

Хан: Само влез во ЕУ е трајно решение за кревкиот Западен Балкан

пред еден месец - Либертас

Ситуацијата во земјите од Западен Балкан и понатаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно во ЕУ, оцени еврокомесарот за проширување и добрососедска политика, Јоханес Хан,...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Република

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - еМАГАЗИН

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. „Ние не се фокусираме...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Слободна Македонија

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан со европската тројка утре доаѓа во Скопје

пред еден месец - ТВ 21

Еврокомесарот за проширување и добрососедска политика Јоханес Хан утре ќе допатува во Скопје, во придружба на европратениците Иво Вајгл, Едвард Кукан и Кнут Флекенштајн. Иако се уште не е позната агендата...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Сител

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Сител

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

пред еден месец - Вечер

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ Еврокомесарот за...

Посетата на Хан, важна за решавање на политичката криза

пред еден месец - Алсат-М

Политичките партии очекуваат посетата на комесарот за проширување Јоханес Хан и на европските пратеници да помогне за деблокирање на политичката криза. Но, додека ДУИ смета дека европската четворка треба...

КЛИКНИ
kariera.mk