Пијан крадец се заглавил во прозорец, го спасувале пожарникари

пред еден месец - Дневник

Француски жандарми, повикувајќи се на пријава за кражба, осомничениот крадец го пронашле заглавен во отвор на прозорец, кој самиот претходно го направил со помош на чекан. Полицајците, кои претходно немале...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред еден месец - A1on

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа осомничениот крадец – заглавен во отворот на прозорецот кој претходно го...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред еден месец - Денешен

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа осомничениот крадец – заглавен во отворот на прозорецот кој претходно го...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред еден месец - Лидер

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа осомничениот крадец – заглавен во отворот на прозорецот кој претходно го...

Крадецот се заглавил во отворот на прозорецот што самиот го направил

пред еден месец - Убавина и здравје

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа осомничениот крадец – заглавен во отворот на прозорецот кој претходно го...

Глупав крадец заглавил во излогот

пред еден месец - Интересно

Самиот крадец го скршил стаклото во кое и самиот се заглавил. Француската полиција немала полесно апсење порано, каде се гледа како мажот виси од излогот кон надвор. Тој ја ограбил продавницата во алкохолизирана состојба.

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред еден месец - Република

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа осомничениот крадец – заглавен во отворот на прозорецот кој претходно го...

Пијан крадец фатен на дело: Тргнал да ограбува, па се заглавил во прозорец

пред еден месец - Република

Францускaта полиција одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон­-Лишар во југозападна Франција, го пронашле осомничениот крадец­ заглавен во отворот на прозорецот кој претходно го...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред еден месец - Здравство 24

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа осомничениот крадец – заглавен во отворот на прозорецот кој претходно го...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред еден месец - Вечер

Француската полиција, која очигледно имала лесна задача, објавиле и фотографија од 46-годишниот крадец заглавен во отворот. Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред еден месец - Сител

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа осомничениот крадец - заглавен во отворот на прозорецот кој претходно го...

КЛИКНИ
kariera.mk