Изберете шарен маникир и/или чорапи по повод ...

пред 5 дена - Фемина

Утре светот ќе го одбележи Светскиот ден на лицата со Даунов синдром. Придружете се во одбележувањето, облекувајќи шарени чорапи и лакирајќи ги ноктите шарено. Ајде заедно да му се воодушевуваме на овој...

Хуманитарна трка за децата со Даунов синдром

пред 5 дена - Дневник

Мечувалскиот Клуб "Ескрим" во саботата во Градски Парк, Скопје  привлече стотици луѓе, кои трчаа за децата со Даунов синдром. На Хуманитарната трка децата со Даунов Синдром пренесоа една порака - "И ние...

Фото-сторија: Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром

пред 5 дена - Радио МК

Стотици луѓе ги обелоденија насмевките на децата со Даунов синдром за време на хуманитарната трка организирана од мечувалечкиот клуб „Ескрим“ во саботата во Градски парк, Скопје. Поддршката која беше дадена...

Хуманитарна трка за деца со Даунов Синдром

пред 5 дена - Пулс 24

Стотици луѓе ги обелоденија насмевките на децата со Даунов Синдром за време на хуманитарната трка организирана од Мечувалечки Клуб Ескрим во саботата во Градски Парк, Скопје. Поддршката која беше дадена...

Хуманитарна трка за деца со Даунов Синдром

пред 5 дена - Вечер

Стотици луѓе ги обелоденија насмевките на децата со Даунов Синдром за време на хуманитарната трка организирана од Мечувалечки Клуб Ескрим во саботата во Градски Парк, Скопје. Поддршката која беше дадена...

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром

пред 5 дена - Фактор

Стотици луѓе ги обелоденија насмевките на децата со Даунов Синдром за време на хуманитарната трка организирана од Мечувалечки Клуб Ескрим во саботата во Градски Парк, Скопје. Поддршката која беше дадена...

Тие го можат истото како и сите!

пред 5 дена - Идивиди

Стотици луѓе ги обелоденија насмевките на децата со Даунов Синдром за време на хуманитарната трка организирана од Мечувалечки Клуб Ескрим во саботата во Градски Парк, Скопје. Поддршката која беше дадена...

Хуманитарна трка за децата со Даунов Синдром

пред 5 дена - Cooltura

Стотици луѓе ги обелоденија насмевките на децата со Даунов Синдром за време на хуманитарната трка организирана од Мечувалечки Клуб Ескрим во саботата во Градски Парк, Скопје... Поддршката која беше дадена...

Да ги чуеме и видиме лицата со Даунов синдром: Облечете шарени чорапи и покажете солидарност

пред 5 дена - Република

Годинашното одбележување на Светскиот ден на Дауновиот синдром 21 Март во Македонија ќе биде вечерва во Кинотеката во Скопје, каде ќе се одржат неколку настани под мотото „Мој глас, моја заедница“ (#MyVoiceMyCommunity)...

НАСМЕВКИ НА НИВНИТЕ ЛИЦА: Во Градски парк се трчаше за децата со Даунов синдром (ФОТОГАЛЕРИЈА)

пред 5 дена - Популарно

Стотици луѓе ги обелоденија насмевките на децата со Даунов синдром за време на хуманитарната трка организирана од Мечувалечки Клуб Ескрим во саботата во Градски парк, Скопје. Поддршката која беше дадена...

Тие го можат истото како и сите: Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром

пред 5 дена - еМАГАЗИН

Стотици луѓе ги обелоденија насмевките на децата со Даунов синдром за време на хуманитарната трка организирана од Мечувалечки Клуб Ескрим во саботата во Градски Парк, Скопје. Поддршката која беше дадена...

(ГАЛЕРИЈА) Хуманитарна трка за децата со Даунов синдром

пред 7 дена - Фактор

Во Градскиот парк денеска се организираше трката Run for Down“ по повод Светскиот ден на Дауновиот синдром – 21 март. Децата со Даунов синдром заедно со пријателите, семејствата и другарчињата трчаа по...

Трка по повод Светскиот ден на Дауновиот синдром

пред една недела - Вистина

По повод Светскиот ден на Дауновиот синдром – 21 март, денеска во Градскиот парк се организира трка „Run for Down “ од Мечувалечкиот клуб Ескрим. Трката, која е трета по ред, е отворена за сите  хумани...

Трка по повод Светскиот ден на Дауновиот синдром

пред една недела - Здравство 24

По повод Светскиот ден на Дауновиот синдром – 21 март, денеска во Градскиот парк се организира трка „Run for Down “ од Мечувалечкиот клуб Ескрим. Трката, која е трета по ред, е отворена за сите  хумани...

КЛИКНИ
kariera.mk