УТРЕ БЕЗ СТРУЈА: Повеќе делови од Скопје

пред еден месец - Скопје Инфо

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“...

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја

пред еден месец - Лидер

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“...

Утре делови од општините Кисела Вода, Сарај, Студеничани и Центар без струја

пред еден месец - Позитив

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“...

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја

пред еден месец - Телеграф

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во Општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева - Дуња“ и „Балзакова“...

Каде нема да има струја утре?

пред еден месец - Слободна Македонија

Заради технички зафати во електро-мрежата, утре  без електрична енергија ќе останат корисниците од улицата Иван Аговски бр.1 во општина Карпош, од 08:30 до 11:30 часот. Без струја од 08:30 до 15:30 часот...

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја

пред еден месец - Курир

Во периодот од 9 до 15 часот без снабдување со струја ќе останат корисниците од викенд населбата Морани во општина Студеничани и од улицата „Партение Зографски“ бр.20, 22, 24, 26, 28, 30 и дел од улицата...

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја

пред еден месец - A1on

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“...

Повеќе улици и викенд населбата Морани утре без струја

пред еден месец - +Инфо

Заради технички зафати во електро-мрежата, утре  без електрична енергија ќе останат корисниците од улицата Иван Аговски бр.1 во општина Карпош, од 08:30 до 11:30 часот. Без струја од 08:30 до 15:30 часот...

Повеќе улици низ скопските општини утре се без струја

пред еден месец - SkopjeID

Заради технички зафати во електро-мрежата, утре  без електрична енергија ќе останат корисниците од улицата Иван Аговски бр.1 во општина Карпош, од 08:30 до 11:30 часот. Без струја од 08:30 до 15:30 часот...

Повеќе скопски општини утре без струја

пред еден месец - Здравство 24

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“...

Без струја во Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани

пред еден месец - Вечер

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски" бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак", „Невена Ѓоргиева - Дуња" и „Балзакова"...

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја

пред еден месец - Сител

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева - Дуња“ и „Балзакова“...

КЛИКНИ
kariera.mk