Спас за батериите: Бежично полнење помеѓу уредите...

пред 5 дена - Точка

Sony патентираше технологија која што овозможува бежично полнење на батериите помеѓу различни уреди. Технолошките компании веќе со години се обидуваат да пронајдат решение за еден од најголемите проблеми...

„Sony“ со патентиран метод за преземање енергија од друг уред преку „wi-fi“

пред 5 дена - Факултети

патент Компанијата

Sony со нова идеја – Полнење на батерија од телефон на телефон

пред 6 дена - Позитив

Sony Mobile има патент во кој е прикажана идеја за полнење на батеријата од еден на друг смартфон преку безжичните стандардни за пренос на енергија. Ова ќе најде примена во случаи кога ќе имате критично...

Sony има интересен патент за полнење од смартфон на смартфон

пред една недела - Телефони

Sony Mobile има патент во кој е прикажана идеја за полнење на батеријата од еден на друг смартфон преку безжичните стандардни за пренос на енергија. Ова ќе најде примена во случаи кога ќе имате критично...

Sony патентира безжично полнење меѓу два смартфони

пред една недела - Smartportal

Споделувањето на интернет конекцијата од нашите смартфони е достапно веќе се години и е многу корисно во ситуации на „еееј немам веќе интернет на телефон, ај пушти ми од кај тебе“. Отсега, истото ќе може...

КЛИКНИ
kariera.mk