Ммистер Бин се самоуби – повторно!

пред 5 дена - За Се

Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Господин Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна...

„Мистер Бин“ повторно прогласен за починат

пред 5 дена - Лидер

Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Мистер Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна првенствено...

Се самоуби Мистер Бин – Веста која го запали Интернетот

пред 5 дена - Reporter.mk

Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Господин Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна...

„Господин Бин“ одново прогласен за починат

пред 5 дена - Денешен

Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Господин Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна...

Се самоуби Мистер Бин – веста која го запали Интернетот

пред 5 дена - Турлитава

Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Господин Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна...

Се самоуби Мистер Бин - веста која го запали Интернетот

пред 5 дена - Прес 24

Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Господин Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна...

Медиумите повторно го “убија“ Мистер Бин !

пред 5 дена - Слободна Македонија

Повторно се  прошири веста дека британскиот  комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Господин Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна првенствено од британските...

Мистер Бин се самоуби – повторно!

пред 5 дена - Exclusive

Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Господин Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна...

„Господин Бин“ одново прогласен за починат

пред 5 дена - A1on

Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Господин Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна...

„Господин Бин“ прогласен за починат

пред 5 дена - Курир

Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна првенствено од британските медиуми. Еткинсон е жив. Популарниот комичар беше „убиен“ од страна на медиумите и во јули минатата година, кога исто...

"Господин Бин" се самоубил?!

пред 5 дена - Вечер

Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна првенствено од британските медиуми. Еткинсон е жив. Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон,...

„Господин Бин“ одново прогласен за починат

пред 5 дена - Сител

Некои таблоиди вчера ја проширија веста дека британскиот глумец и комичар Роуан Еткинсон, попознат по улогата на „Господин Бин“, се самоубил. Сепак, таквата веста се покажа како лажна, а демант стигна...

КЛИКНИ
kariera.mk