Аца Лукас откри кој го облекува - не е сопругата

пред 6 дена - Прес 24

Ќерката на Соња Вукасиновиќ и Жељко Шашиќ, Софија Шашиќ одлучила да стане “сам свој газда“ па отворила сопствен бизнис од кој веќе заработува. Таа основала своја модна линија “Sophia Line“ од која веќе...

Ќерката на Жељко почна сопствен бизнис, а Аца Лукас и е главен МУШТЕРИЈА

пред 6 дена - Exclusive

Ќерката на Соња Вукашиновиќ и Жељко Шашиќ, Софија Шашиќ одлучила да стане “сам свој газда“ па отворила сопствен бизнис од кој веќе заработува. Таа основала своја модна линија “Sophia Line“ од која веќе...

Ќерката на Жељко Шашиќ почна свој бизнис – Аца Лукас и е главен муштерија

пред 7 дена - Reporter.mk

Софија Шашиќ, ќерка на Соња Вуксановиќ и Жељко Шашиќ, одлучи да стане „сам свој газда“, па почна бизнис од кој одлично заработува! Со оглед на тоа дека сеуште не е полнолетна, Софија во работата и помогнаа...

Ќерката на Жељко почна сопствен бизнис, а Аца Лукас и е главен муштерија

пред 6 дена - Сител

Ќерката на Соња Вукасиновиќ и Жељко Шашиќ, Софија Шашиќ одлучила да стане “сам свој газда“ па отворила сопствен бизнис од кој веќе заработува. Таа основала своја модна линија “Sophia Line“ од која веќе...

„Таа е моја“- Аца Лукас ѝ дозволи на сопругата сама да го прослави роденденот

пред 7 дена - Reporter.mk

Соња Вуксановиќ го прослави својот роденден со пријателите во интимна прослава, а колку заносно изгледа се пофали нејзиниот сопруг. Соња одбрала бела тоалета, а Лукас ѝ препорачал:

„Таа е моја“- Аца Лукас ѝ дозволи на сопругата сама да го прослави роденденот

пред една недела - Прес 24

Соња Вуксановиќ го прослави својот роденден со пријателите во интимна прослава, а колку заносно изгледа се пофали нејзиниот сопруг. Соња одбрала бела тоалета, а Лукас ѝ препорачал: -„Она е се што една...

КЛИКНИ
kariera.mk