Македонија остана на 162. место на најновата ФИФА ранг листа

пред 4 месеци - A1on

Македонската фудбалска репрезентација остана на 162 место на рејтинг листата на Светската фудбалска федерација (ФИФА) објавена денсека. Од репрезентациите кои се заедно со Македонија во квалификациската...

Македонија од 162. место на ФИФА ранг-листата ја започнува 2017 година

пред 4 месеци - Start.mk

Фудбалската репрезентација на Македонија ја почнува 2017 година на 162.место, идентична позиција на која и ја заврши минатата година на листата на ФИФА. Без активности во изминатиот период, речиси и да...

Фудбалерите и 2017 година ја почнуваат на 162.место на ФИФА-листата

пред 4 месеци - Екипа

Фудбалската репрезентација на Македонија ја почнува 2017 година на 162.место, идентична позиција на која и ја заврши минатата година на листата на ФИФА. Без активности во изминатиот период, речиси и да...

Македонија од 162. место на ФИФА ранг-листата ја започнува 2017 година

пред 4 месеци - Република

Фудбалската репрезентација на Македонија ја почнува 2017 година на 162.место, идентична позиција на која и ја заврши минатата година на листата на ФИФА. Без активности во изминатиот период, речиси и да...

КЛИКНИ
kariera.mk