Ќе ја укинеме радиодифузна такса!

пред 5 месеци - Локално

Граѓаните нема да ја плаќаат радиодифузна такса, порачува СДСМ во денешното соопштение. Граѓаните се изјаснија дека сакаат нова одговорна Влада, којашто ќе се грижи за нивните потреби, а ова е една од...

СДСМ ветува 0,7 осто од Буџетот за МРТ

пред 5 месеци - Фокус

СДСМ денеска потсети на изборното ветување дека ќе ја укине радиодифузната такса и дека МРТ ќе се финансира од државниот Буџет. -Исто така тоа ќе ги ослободи граѓаните од притисокот што сега го имаат,...

СДСМ: Ќе ја укинеме радиодифузната такса, МРТ ќе се финансира од буџетот

пред 5 месеци - Макфакс

Граѓаните нема да ја плаќаат радиодифузна такса, потсетуваат од СДСМ на нивните предизборни ветувања. „Македонската телевизија ќе ја финансира државата од Буџетот и од други средства, од приходи на кабелските...

СДСМ: Граѓаните нема да ја плаќаат радиодифузна такса

пред 5 месеци - МКД

Укинувањето на радиодифузната такса е една од мерките за намалување на трошоците за живот на граѓаните кои ќе се ослободат од притисокот што сега го имаат, им тропаат извршители на врата, не можат да земат...

СДСМ: Ќе ја укинеме радиодифузната такса, МРТ ќе се финансира од буџетот

пред 5 месеци - Точка

Граѓаните нема да ја плаќаат радиодифузна такса, потсетуваат од СДСМ на нивните предизборни ветувања. „Македонската телевизија ќе ја финансира државата од Буџетот и од други средства, од приходи на кабелските...

СДСМ: Ќе ја укинеме радиодифузна такса!

пред 5 месеци - A1on

„Граѓаните нема да ја плаќаат радиодифузна такса. Граѓаните се изјаснија дека сакаат нова одговорна Влада, којашто ќе се грижи за нивните потреби, а ова е една од нивните потреби. Бидејки ова е една од...

СДСМ: Ќе ја укинеме радиодифузната такса!

пред 5 месеци - +Инфо

Граѓаните нема да ја плаќаат радиодифузна такса, порача денеска СДСМ потсетувајќи на ветеното во изборната кампања. „Граѓаните се изјаснија дека сакаат нова одговорна Влада, којашто ќе се грижи за нивните...

ОДЛИЧНА ВЕСТ ЗА ГРАЃАНИТЕ - Еве што ќе укине новата Влада

пред 5 месеци - Sky

Ќе ја укинеме радиодифузна такса! - Граѓаните нема да ја плаќаат радиодифузна такса. Граѓаните се изјаснија дека сакаат нова одговорна Влада, којашто ќе се грижи за нивните потреби, а ова е една од нивните...

КЛИКНИ