ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 5 месеци - Лидер

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената положба и овластување и пречекорување на службеното овластување што претставува...

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 5 месеци - ТВ Нова

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената положба и овластување и пречекорување на службеното овластување што претставува...

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 5 месеци - Прес 24

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената положба и овластување и пречекорување на службеното овластување што претставува...

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 5 месеци - Нетпрес

Во продолжение интегрален текст од реакцијата на ССМ Ваквиот историски преседан и правно насилие од страна на Техничката Министерка Ременски како што е познато беше осудено од целокупната Европска и Светска...

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 5 месеци - Курир

Во продолжение интегрален текст од реакцијата на ССМ Ваквиот историски преседан и правно насилие од страна на Техничката Министерка Ременски како што е познато беше осудено од целокупната Европска и Светска...

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 5 месеци - Вистина

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената положба и овластување и пречекорување на службеното овластување што претставува...

ССМ до Ременски: Нема да избегате од правдата и вистината

пред 5 месеци - Пулс 24

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената положба и овластување и пречекорување на службеното овластување што претставува...

Тензиите и расправиите во ССМ не завршуваат и не влијаат добро на угледот на државата

пред 5 месеци - МКД

Четирите грански синдикати СИЕР, УПОЗ, Агро Синдикат и СУТКОЗ денеска преку соопштение најавија дека ќе побараат од министерот за труд и социјална политика, Ибрахим Ибрахими да им објасни врз основа на...

Четирите синдикати велат дека аргументите се на нивна страна

пред 5 месеци - Р.С. Европа

Четирите грански синдикати - СИЕР, УПОЗ, Агро Синдикат и СУТКОЗ преку пишано соопштение до медиумите порачуваат дека се решени да ја продолжат борбата низ институциите, бидејќи се уверени дека аргументите...

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Економски

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) преку пишано соопштение до медиумите прашува каде отишле над 15 милиони денари од членарина за последните две години од УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ....

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Либертас

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) преку пишано соопштение до медиумите прашува каде отишле над 15 милиони денари од членарина за последните две години од УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ....

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Нетпрес

ССМ и членството од овие синдикати бара одговор каде се овие средства и за што ги потрошиле претседателите на овие грански синдикати ако се има предвид дека располагаат со целокупна членарина, со целокупните...

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Точка

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) преку пишано соопштение до медиумите прашува каде отишле над 15 милиони денари од членарина за последните две години од УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ....

ССМ: Претседателите на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и на СУТКОЗ затаиле милионски суми

пред 5 месеци - Телеграф

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) преку пишано соопштение до медиумите прашува каде отишле над 15 милиони денари од членарина за последните две години од УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ....

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Сител

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) преку пишано соопштение до медиумите прашува каде отишле над 15 милиони денари од членарина за последните две години од УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ....

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Курир

– ССМ и членството од овие синдикати бара одговор каде се овие средства и за што ги потрошиле претседателите на овие грански синдикати ако се има предвид дека располагаат со целокупна членарина, со целокупните...

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Денешен

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) преку пишано соопштение до медиумите прашува каде отишле над 15 милиони денари од членарина за последните две години од УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ. –...

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Вистина

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) преку пишано соопштение до медиумите прашува каде отишле над 15 милиони денари од членарина за последните две години од УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ....

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Start.mk

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) преку пишано соопштение до медиумите прашува каде отишле над 15 милиони денари од членарина за последните две години од УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ....

СИЕР, УПОЗ, Агро Синдикат и СУТКОЗ: Аргументите и правото се на наша страна

пред 5 месеци - Телеграф

Четирите грански синдикати СИЕР, УПОЗ, Агро синдикат и СУТКОЗ преку пишано соопштение до медиумите порачуваат дека се решени да ја продолжат борбата низ институциите бидејќи се уверени дека аргументите...

СИЕР, УПОЗ, Агро Синдикат и СУТКОЗ: Аргументите и правото се на наша страна

пред 5 месеци - Либертас

Четирите грански синдикати СИЕР, УПОЗ, Агро Синдикат и СУТКОЗ преку пишано соопштение до медиумите порачуваат дека се решени да ја продолжат борбата низ институциите, бидејќи се уверени дека аргументите...

СИЕР, УПОЗ, Агро Синдикат и СУТКОЗ: Аргументите и правото се на наша страна

пред 5 месеци - Утрински

Четирите грански синдикати СИЕР, УПОЗ, Агро Синдикат и СУТКОЗ преку пишано соопштение до медиумите порачуваат дека се решени да ја продолжат борбата низ институциите, бидејќи се уверени дека аргументите...

ССМ: Каде се парите од членарина на УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ

пред 5 месеци - Република

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) преку пишано соопштение до медиумите прашува каде отишле над 15 милиони денари од членарина за последните две години од УПОЗ, СИЕР, Агро Синдикатот и СУТКОЗ....

УПОЗ: Работничкиот дом од вчера е дом на криминалот

пред 5 месеци - Фокус

Живко Митревски продолжува со своите лаги и измислици за состојбите и случувањата во Сојузот на синдикатите на Македонија и шири лажни обвинувања за четирите сидикати кои неосновано, нестатутарно и незаконски...

Синдикалци: Митровски се обидува да ја спаси својата кожа од сторените криминали

пред 5 месеци - Локално

Живко Митревски продолжува со своите лаги и измислици за состојбите и случувањата во Сојузот на синдикатите на Македонија и шири лажни обвинувања за четирите сидикати кои неосновано, нестатутарно и незаконски...

Синдикалци: Митровски се обидува да ја спаси својата кожа од сторените криминали

пред 5 месеци - A1on

Живко Митревски продолжува со своите лаги и измислици за состојбите и случувањата во Сојузот на синдикатите на Македонија и шири лажни обвинувања за четирите сидикати кои неосновано, нестатутарно и незаконски...

Синдикалци: Митровски се обидува да ја спаси својата кожа од сторените криминали

пред 5 месеци - Reporter.mk

Живко Митревски продолжува со своите лаги и измислици за состојбите и случувањата во Сојузот на синдикатите на Македонија и шири лажни обвинувања за четирите сидикати кои неосновано, нестатутарно и незаконски...

УПОЗ: Работнички дом од вчера е дом на криминалот

пред 5 месеци - +Инфо

Живко Митревски продолжува со своите лаги и измислици за состојбите и случувањата во Сојузот на синдикатите на Македонија и шири лажни обвинувања за четирите сидикати кои неосновано, нестатутарно и незаконски...

УПОЗ: Митревски лаже за случувањата во ССМ

пред 5 месеци - +Инфо

Живко Митревски продолжува со своите лаги и измислици за состојбите и случувањата во Сојузот на синдикатите на Македонија и шири лажни обвинувања за четирите сидикати кои неосновано, нестатутарно и незаконски...

СИЕР, УПОЗ, АГРО и СУТКОЗ: Работнички дом од вчера е дом на криминалот

пред 5 месеци - +Инфо

Живко Митревски продолжува со своите лаги и измислици за состојбите и случувањата во Сојузот на синдикатите на Македонија и шири лажни обвинувања за четирите сидикати кои неосновано, нестатутарно и незаконски...

КЛИКНИ