НЕНАДЕЈНА ОДЛУКА: Ќерката на Трамп се повлече од семејниот бизнис

пред 4 месеци - Телеграф

Иванка Трамп, ќерка на новиот претседател на САД, Доналд Трамп, ненадејно се повлече од семејниот бизнис . Својата одлука Иванка ја објави вчера на Фејсбук . - Откако мојот татко и официјално стапи на...

Ги изненади сите – ќерката на Трамп се повлече од семејниот бизнис!

пред 4 месеци - Start.mk

Иванка Трамп, ќерка на новиот претседател на САД, Доналд Трамп, ненадејно се повлече од семејниот бизнис. Својата одлука Иванка ја објави вчера на Фејсбук. -Откако мојот татко и официјално стапи на претседателската...

Има пари но дали има стил – Ѕирнете во домот на Иванка Трамп

пред 4 месеци - За Се

Иванка Трамп важи за успешна деловна но и семејна жена. Таа е ќерка на новоизбраниот претседател на САД, Доналд Трамп и континуирано бележи успеси на секое поле. Дека има пари тоа знаеме но, дали има и...

Ги изненади сите – ќерката на Трамп се повлече од семејниот бизнис!

пред 4 месеци - Република

Иванка Трамп, ќерка на новиот претседател на САД, Доналд Трамп, ненадејно се повлече од семејниот бизнис. Својата одлука Иванка ја објави вчера на Фејсбук. -Откако мојот татко и официјално стапи на претседателската...

Овде живее ќерката на Трамп - дека има пари знаеме но има ли вкус?

пред 4 месеци - Прес 24

Иванка Трамп, ќерката на новоизбраниот претседател на САД, Доналд Трамп, е семејна и бизнис жена која бележи успех на сите полиња од животот и на професионален и приватен план. Дека има пари, слава и богатсвто...

КЛИКНИ
kariera.mk