Германците ќе ги изедначат платите, еве на кој начин

пред 4 месеци - Start.mk

Германската влада го усвои новиот закон кој ќе ги принуди компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои им ги исплаќаат на мажите и жените. Германија настојува да го намали јазот во заработката...

Германците ќе ги изедначат платите: Ова е рецептот

пред 4 месеци - Денар

Германската влада го усвои новиот закон кој ќе ги принуди компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои им ги исплаќаат на мажите и жените. Германија настојува да го намали јазот во заработката...

Германија ги изедначува платите на мажите и жените

пред 4 месеци - Банкарство

Германија усвои законски мерки со кои компаниите ќе бидат принудени да бидат транспарентни за исплаќањето на платите на мажите и жените, со цел да се надмине јазот во заработката меѓу различните полови....

Германците ќе ги изедначат платите, еве на кој начин

пред 4 месеци - Република

Германската влада го усвои новиот закон кој ќе ги принуди компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои им ги исплаќаат на мажите и жените. Германија настојува да го намали јазот во заработката...

Германија го одбори законот: Мажите и жените ќе бидат платени еднакво

пред 4 месеци - Лидер

Германската Влада усвои закон со кој ќе ги натера компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои ги исплаќа на мажите и жените. Германија настојува да го намали јазот во платите меѓу мажите...

Германците ќе ги изедначат платите - ова е рецептот

пред 4 месеци - Фактор

Германската Влада усвои закон со кој ќе ги натера компаниите да бидат транспарентни за платите на мажите и жените. Со ова ќе се смали јазот во платите меѓу мажите и жените. По новите прописи, граѓаните...

Германија со закон ги изедначува платите на мажите и жените

пред 4 месеци - Економски

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

пред 4 месеци - A1on

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

пред 4 месеци - ТВ Нова

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

пред 4 месеци - Start.mk

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Според предлог законот,...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

пред 4 месеци - +Инфо

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

пред 4 месеци - Сител

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германија ги изедначува платите на мажите и жените

пред 4 месеци - Иновативност

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи Како што јави дописникот...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

пред 4 месеци - Лидер

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германската Влада ќе ги изедначува платите на мажите и жените

пред 4 месеци - Здравство 24

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што пренесува...

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

пред 4 месеци - Вечер

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Според предлог законот,...

КЛИКНИ
kariera.mk