Една одлука на Кина му зададе удар и го турна на дно биткоинот

пред 5 месеци - Фактор

Цените на биткоинот паднале повеќе од 30 отсто за два дена, откако Централната банка на Кина покрена проверка на бизнисите на своите најголеми платформи за тргување. Вредноста на биткоинот моментално е...

За два дена цената на биткоинот забележа пад од над 30 отсто

пред 5 месеци - Start.mk

За два дена цената на биткоинот забележа пад за повеќе од 30 отсто, откако Централната банка на Кина започна истрага за работата на најголемата платформа за тргување со биткоинот. Моменталната вредност...

Голем пад на биткоинот

пред 5 месеци - Точка

За два дена цената на биткоинот забележа пад за повеќе од 30 отсто, откако Централната банка на Кина започна истрага за работата на најголемата платформа за тргување со биткоинот. Моменталната вредност...

Голем пад на биткоинот

пред 5 месеци - Макфакс

A Bitcoin (virtual currency) paper wallet with QR codes and coins are seen in an illustration picture taken at La Maison du Bitcoin in Paris July 11, 2014. REUTERS/Benoit Tessier За два дена цената на...

За два дена цената на биткоинот забележа пад од над 30 отсто

пред 5 месеци - Вечер

За два дена цената на биткоинот забележа пад за повеќе од 30 отсто, откако Централната банка на Кина започна истрага за работата на најголемата платформа за тргување со биткоинот. Моменталната вредност...

Истрага на кинеските власти доведе до паѓање на биткоинот под 800 долари

пред 5 месеци - Денар

Цените на дигиталната валута биткоин (Bitcoin) паднаа под 800 долари во средата, откако Кинеската централна банка објави дека започнува истраги на клучни берзи. Меѓу нив се „BTC China“, „Huobi“ и „OKCoin“,...

Kинеските девизни резерви паднаа на 3,01 билиони долари

пред 5 месеци - Дневник

Девизните резерви на Kина продолжија да се намалуваат и во декември, иако со побавно темпо од претходните месеци. На крајот на минатата година тие беа блиску до најниско ниво во последните шест години,...

КЛИКНИ