Поради Меланија Трамп, Словенија доживува туристички бум

пред 4 месеци - Start.mk

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп. Мината година Словенија, која има околу два милиона жители,...

Бизнис светот денеска

пред 4 месеци - Локално

Љубљана – Словенија доживува вистински туристички бум благодарение  на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп. Мината година Словенија, која има околу два...

Словенија доживува туристички бум поради Меланија Трамп

пред 4 месеци - Лидер

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп. Мината година Словенија, која има околу два милиона жители,...

Мелани Трамп направи туристички бум во Словенија

пред 4 месеци - +Инфо

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп. Мината година Словенија, која има околу два милиона...

Aмерикански туристи се повеќе во посета на Словенија

пред 4 месеци - Start.mk

Мината година Словенија, која има околу два милиона жители, ја посетиле над три милиони туристи. Само бројот на американски туристи во Словенија во првите девет месеци лани пораснал за 11 отсто. Словенија...

Поради Меланија Трамп, Словенија доживува туристички бум

пред 4 месеци - Република

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп. Мината година Словенија, која има околу два милиона жители,...

Aмерикански туристи се повеќе во посета на Словенија

пред 4 месеци - Вечер

Мината година Словенија, која има околу два милиона жители, ја посетиле над три милиони туристи. Само бројот на американски туристи во Словенија во првите девет месеци лани пораснал за 11 отсто. Словенија...

Меланија Трамп го зголеми бројот на туристи во Словенија

пред 4 месеци - еМАГАЗИН

Словенија доживува вистински туристички бум благодарение  на сопругата на новозибраниот претседател на САД, Доналд Трамп, Словенката Меланија Трамп. Мината година Словенија, која има околу два милиона...

„Меланијаманија“: Заради Меланија, Словенија стана туристичка атракција

пред 4 месеци - +Инфо

Меланија Трамп, која наскоро ќе биде прва дама на САД, заслужна е за порастот на бројот на туристи во Словенија, а се очекуваат уште повеќе посетители во текот на мандатот на Доналд Трамп. „Њу Пејпер“...

КЛИКНИ
kariera.mk